Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan jöttetek rá, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Ti hogyan és mikor jöttetek rá, hogy nem heteroszexuálisak vagytok? Otthon hogy mondtátok el? És hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?:)
Kort és nemet is írjatok:)
Lehet nem az én válaszom várod. Én light bi-nek tartom magam. Gyerekkoromban egy barátommal rendszeresen jártam a bokorba, ahol egymás fütyijével játszottunk. Szoptuk is egymásnak, amit már ekkor kifejezetten élveztem. Nekem azóta nem történt ilyen dolog, de erre gondolva eszméltem rá kamasz fejjel, hogy nem csak a lányok érdekelnek. Viszont emiatt van nálam az, hogy a pasiból semmi más nem vonz. A csók, az érzelmek szóba sem jöhetnének egy pasival.
De a pénisz nagyon izgat.
Úgy, hogy beleszerettem a barátnőmbe. Nem jöttünk össze azóta sem.
14/N
Egy ember jó esetben tudja, mi érdekli. :) Első szerelmem lány volt, és sem az előtt, sem az után nem érdekeltek fiúk és most 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
16/L
Hát én sokáig ragadtam magamnak is. De a végén rájöttem hogy a lányokat is szeretem.
15/L
Amikor még osztálykiránduláson voltunk és egy fiu osztálytársam felajánlotta hogy ne pazaroljuk a vizet, ezért fürödjünk együtt.Aztán arra lettem egyszer a kabinban figyelmes hogy a srac álló farka nekem nyomódik és a zuhanyrózsát az enyémre irányítja. Utána nem történt semmi csak kimentem es ugy csinaltam mintha tokre undorito lett volna ami tortent. 15 éves voltam.
Most barátom van egy hónapja és boldog vagyok. A családomnak most mondtam el és apum kivételével mindenki támogat és szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!