Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva.30 éves házas férfi vagyok, aki elvileg hetero, de úgy érzem beleszerettem egy 18 éves kisfiús arcú fiúba. Mihez kezdjek? Komolyan azon gondolkodom hogy felkötöm magam.
Figyelt kérdés
Alig bírtam ki nélküle egy hetet. most alszik, hétvégére áthívtam, feleségem nincs itthon. én meg itt vagyok, aktus volt, én meg nem tudom mit csináljak. lehet kimegyek az utcára szellőztetni a fejem. vagy megölöm magam.2016. aug. 27. 22:37
11/11 anonim válasza:
Tudom, nem szép dolog a "így kellett volna" típusú dolgokkal okoskodni, de mikor megesküdtetek, neked előtte közölnöd kellett volna vele, hogy te bi vagy, és a feleséged ennek fényében eldönthette volna, hogy hozzád akar-e menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!