Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltűnt a férjemből a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a férjemből a férfi akibe beleszerettem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10éve vagyunk együtt, 6,5éve házasok, 3 gyerek. Nem tudom hogy hol, hogyan és mikor változott így meg. Korábban egy egyszerű, vidám srác volt. Most meg azt látom, hogy egy önelégült, énközpontú, beképzelt alak lett belőle. Elfelejtette hogy honnan jött. Most hála az égnek nincsenek anyagi gondjaink, régebben viszont ez nem így volt. Volt hogy miután feladtuk a csekkeket, muszáj volt az anyukájához költözni a következő fizetésig hogy legyen mit ennünk. Hiába dolgoztunk mindketten két helyen is, a hitelek meg a csekkek elvittek minden pénzünket. Ezt ő mára elfelejtette. Élcelődik a rosszabb sorsú kollégákon, poénosnak tartja kiröhögni őket. Senkire egy jó szót nem tud szólni, mindenkit csak kritizál. Arról meg aztán végképp elfeledkezik, hogy ha nem én (illetve a családom) akkor neki se lenne ám ilyen jó sorsa. A gyerekekkel sem foglalkozik, pedig alig várják azt hogy hazaérjen az apjuk. Ő ilyenkor ad nekik puszit, megvacsorázik, beül a számítógép elé és a fb-on idiótábbnál idiótább videókat nézeget, majd lezuhanyzik és megy aludni. A hétvége semmiben nem különbözik ettől. Szerintem legfeljebb összesen 2 órát ha játszott a gyerekekkel az 5 év alatt! Ha itthon van vagy alszik, vagy netezik. Teljesen el vagyok keseredve és nem tudom hogy most hogyan tovább. Olyan családból jövök, ahol nem szokás a válás, ahol inkább igyekeznek rendbe tenni a dolgokat. Viszont úgy érzem én megvagyok lőve vele. Próbáltam már beszélni vele, akkor legfeljebb van két hét változás (csak az itthoni dolgokat illetően, a kollégákkal a viszonya változatlan) és után minden megy úgy ahogy addig. Van tovább? Hogyan?
2016. jún. 13. 10:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
52%

"zerintem legfeljebb összesen 2 órát ha játszott a gyerekekkel az 5 év alatt! "

Nem kellett volna 3 gyereket erre bevallalni. ...

Miután a kapcsolat menthetetlennek tűnik, én elvalnek

2016. jún. 13. 11:09
 2/33 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak otthon vàltozott, kollégakkal nem, akkor valami köztetek nem stimmel. Próbàlj meg beszèlni vele.
2016. jún. 13. 11:10
 3/33 anonim ***** válasza:
19%
add be a válópert :))
2016. jún. 13. 11:10
 4/33 anonim ***** válasza:
50%
Mekkorák a gyerekek? Hogy viselnék a válást? Itt igazából, csak azt nézd hogy nekik és neked mi a jó. Ha megtudsz egyedül állni a lábadon 3 gyerekkel vagy esetleg a szüleid segítenének, akkor mondd meg a férjednek, vagy megváltozik vagy elválsz tőle. Nem hiszem, hogy megváltozna, de egy próbát megér, hátha észbe kap.
2016. jún. 13. 11:12
 5/33 anonim ***** válasza:
4%
Ezt műveli a pocsék munkabeosztás. Hazaér fáradtan (te mikor is?), ideje sosincs saját magára, és a felesége is szapulja. Válás 1.0.
2016. jún. 13. 11:12
 6/33 A kérdező kommentje:

A gyerekek 5 és fél, 3 és 1 évesek. Külföldön élünk, szüleim viszont otthon vannak. Nem menne egyszerűen, de valahogy meg tudnánk oldani hogy kiköltözzenek. Anyagilag egyáltalán nem függök tőle, ilyen szempontból nem tartok a válástól.

Nem értem viszont hogy hogy változhat így meg valaki? És hogy a szerette kérésére miért nem képes mondjuk pozitív irányba változtatni?

2016. jún. 13. 11:16
 7/33 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj vele 2 hetente.
2016. jún. 13. 11:17
 8/33 A kérdező kommentje:
Ideje sosincs magára?! Épp az hogy csak magának szentel időt. Ami számára fontos csak azt csinálja. Szerintem a házasság együttműködés, nem pedig az hogy az egyik fél igába hajtja a fejét és teljes mértékben körbeugrálja a másikat!
2016. jún. 13. 11:17
 9/33 anonim ***** válasza:
67%
A pénz sokakat megvaltoztat. De komolyan, minek vallaltad ebbe a kapcsolatba a két kisebb gyereket, ha láttad, hogy a naggyal se törődik semmit?
2016. jún. 13. 11:18
 10/33 anonim ***** válasza:
84%

tehát 3 kicsi gyerek van.. szerintem most vagytok a legnehezebb időszakon túl, és beletörtetek. Természetesen nem tűnt el senki, a te szemléleted változott. Kérlek, olvasd el Tolsztoj Anna Karenináját, segítő lesz a nagy mester regénye. Anna sok év után, egy kisgyerekkel egyszer csak észreveszi: Kareninnak nagy füle van. Az a fül olyan volt már 30 éve... Vannak egy házasságnak mélypontjai, és a lélek erősségén múlik, hogy tudnak túljutni rajta. A széttörés tűnik a legegyszerűbbnek, de valójában nem az.

Sokat segítene, ha 2-3 napra ketten el tudnátok utazni egy nyugodt szép vidékre. Megoldható? Kimozdítana titeket a taposómalomból, és ettől máshogy kezdenétek gondolkozni, nem kell különösebb irányított párbeszédet indukálni, ez működik.

2016. jún. 13. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!