Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltűnt a férjemből a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a férjemből a férfi akibe beleszerettem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10éve vagyunk együtt, 6,5éve házasok, 3 gyerek. Nem tudom hogy hol, hogyan és mikor változott így meg. Korábban egy egyszerű, vidám srác volt. Most meg azt látom, hogy egy önelégült, énközpontú, beképzelt alak lett belőle. Elfelejtette hogy honnan jött. Most hála az égnek nincsenek anyagi gondjaink, régebben viszont ez nem így volt. Volt hogy miután feladtuk a csekkeket, muszáj volt az anyukájához költözni a következő fizetésig hogy legyen mit ennünk. Hiába dolgoztunk mindketten két helyen is, a hitelek meg a csekkek elvittek minden pénzünket. Ezt ő mára elfelejtette. Élcelődik a rosszabb sorsú kollégákon, poénosnak tartja kiröhögni őket. Senkire egy jó szót nem tud szólni, mindenkit csak kritizál. Arról meg aztán végképp elfeledkezik, hogy ha nem én (illetve a családom) akkor neki se lenne ám ilyen jó sorsa. A gyerekekkel sem foglalkozik, pedig alig várják azt hogy hazaérjen az apjuk. Ő ilyenkor ad nekik puszit, megvacsorázik, beül a számítógép elé és a fb-on idiótábbnál idiótább videókat nézeget, majd lezuhanyzik és megy aludni. A hétvége semmiben nem különbözik ettől. Szerintem legfeljebb összesen 2 órát ha játszott a gyerekekkel az 5 év alatt! Ha itthon van vagy alszik, vagy netezik. Teljesen el vagyok keseredve és nem tudom hogy most hogyan tovább. Olyan családból jövök, ahol nem szokás a válás, ahol inkább igyekeznek rendbe tenni a dolgokat. Viszont úgy érzem én megvagyok lőve vele. Próbáltam már beszélni vele, akkor legfeljebb van két hét változás (csak az itthoni dolgokat illetően, a kollégákkal a viszonya változatlan) és után minden megy úgy ahogy addig. Van tovább? Hogyan?
2016. jún. 13. 10:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
32%
Mi a munkaidőtök? Döntő fontosságú.
2016. jún. 13. 11:20
 12/33 A kérdező kommentje:
Amikor még csak egy gyermekünk volt, más munkakörben dolgozott. Akkor jött ki külföldre dolgozni mikor egy éves volt a legnagyobb. Egy testvért mindenképp szerettünk volna. Fél éves volt a középső mikor nekünk is lehetőségünk nyílt utána jönni. Akkor volt egy mély pontunk amikor újra össze kellett szoknunk úgymond. A harmadik gyerkőc meg meglepetés volt. Azon most nem kell rágódni hogy miért nem vetettük el, mert nem ez volt a kérdésem.
2016. jún. 13. 11:20
 13/33 anonim ***** válasza:
12%
Tehát a munkarendetek? Mikor jöttök-mentek?
2016. jún. 13. 11:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Mivel a kicsi még alig múlt egy éves én itthonról dolgozom. Ő korán reggel megy, és este jön.
2016. jún. 13. 11:58
 15/33 anonim ***** válasza:
2%
Költői kérdés is lehetett volna, egész nap dolgozik, fáradt, magára nincs ideje. Tehát szerinted a dolga: menni melóba majd hazajönni "gyerekezni". Hétvégén se lehet magára ideje, akkor foglalkozzon veled. Tipikus otthoni anyuka betegség.
2016. jún. 13. 12:05
 16/33 A kérdező kommentje:
Gyanítottam hogy alig várod hogy ezt a felettébb bölcs gondolatot megoszd, azért érdekel ennyire a munkaidő beosztásunk. Örülök neki hogy szerinted ennyire fekete vagy fehér az élet....
2016. jún. 13. 12:12
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
15# remélem neked nincs gyereked és nem is lesz! Legalábbis amíg igy gondolkodsz.
2016. jún. 13. 12:15
 18/33 anonim ***** válasza:
81%
Hát, elég költői kérdés volt, min ne mondjak 15-ös... Ezek után csak azt kérdezném: akkor szted ennek a férfinak minek van családja, ennyi erővel éljen egyedül szegény, fáradt ember! Tipikus anyuka betegség, h szeretne a feleség pár órát a férjével lenni, legalább hétvégén??! Ejha! Egyedül élsz gondolom, igen érdekesen fogod fel a párkapcsolatot........
2016. jún. 13. 12:18
 19/33 anonim ***** válasza:
szabad a 10-re is reagálni, kérdező. Írhatsz pirvit is,ha akarsz.
2016. jún. 13. 12:18
 20/33 anonim ***** válasza:
2%

Reménykedj Cucika, egyszer talán téged is felcsinál valaki részegen.

A kérdező pedig a szokásos balhés házianyuci, aki szegény jajj nem tudja, miért is megy szét a házassága. Talán fel kéne állni a gép elől és csinálni valamit, nem pénzdroidnak használni a férjet.

2016. jún. 13. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!