Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltűnt a férjemből a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a férjemből a férfi akibe beleszerettem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10éve vagyunk együtt, 6,5éve házasok, 3 gyerek. Nem tudom hogy hol, hogyan és mikor változott így meg. Korábban egy egyszerű, vidám srác volt. Most meg azt látom, hogy egy önelégült, énközpontú, beképzelt alak lett belőle. Elfelejtette hogy honnan jött. Most hála az égnek nincsenek anyagi gondjaink, régebben viszont ez nem így volt. Volt hogy miután feladtuk a csekkeket, muszáj volt az anyukájához költözni a következő fizetésig hogy legyen mit ennünk. Hiába dolgoztunk mindketten két helyen is, a hitelek meg a csekkek elvittek minden pénzünket. Ezt ő mára elfelejtette. Élcelődik a rosszabb sorsú kollégákon, poénosnak tartja kiröhögni őket. Senkire egy jó szót nem tud szólni, mindenkit csak kritizál. Arról meg aztán végképp elfeledkezik, hogy ha nem én (illetve a családom) akkor neki se lenne ám ilyen jó sorsa. A gyerekekkel sem foglalkozik, pedig alig várják azt hogy hazaérjen az apjuk. Ő ilyenkor ad nekik puszit, megvacsorázik, beül a számítógép elé és a fb-on idiótábbnál idiótább videókat nézeget, majd lezuhanyzik és megy aludni. A hétvége semmiben nem különbözik ettől. Szerintem legfeljebb összesen 2 órát ha játszott a gyerekekkel az 5 év alatt! Ha itthon van vagy alszik, vagy netezik. Teljesen el vagyok keseredve és nem tudom hogy most hogyan tovább. Olyan családból jövök, ahol nem szokás a válás, ahol inkább igyekeznek rendbe tenni a dolgokat. Viszont úgy érzem én megvagyok lőve vele. Próbáltam már beszélni vele, akkor legfeljebb van két hét változás (csak az itthoni dolgokat illetően, a kollégákkal a viszonya változatlan) és után minden megy úgy ahogy addig. Van tovább? Hogyan?
2016. jún. 13. 10:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szerinted egy anyának medtől-meddig van a munkaideje 3 pici gyerekkel??

Ő mégsem a facebookot nézi, meg alszik ( napközben nem is lehet neki, mert ki vigyáz a kicsikre), hanem együtt lenne férjével. Együtt! Nem magával, h "pihenjen".

2016. jún. 13. 12:29
 22/33 A kérdező kommentje:

A 67%-osnak üzenném, hogy elsiklottál azon csekély tény felett, hogy mint mondtam is a férjem a jólétet rajtam keresztül érte el. Ugyanis az én családom által létrehozott cégben dolgozik. Vagyis ha nincs a családi cég, akkor neki (vagyis nekünk) se menne így a szekér. Mind amellett neki van munkaideje, amiután hazajön, egy más közegbe, ahol a szeretteivel lehet(ne). Ezzel szemben én azonkívül hogy ellátom a munkám (azt amiért fizetést kapok) heti hét nap napi 24 órában készenlétben vagyok. Most pl egyszerre beteg mind a három a gyerek, szerda óta éjszakánként átlag olyan 4 óra alvás jut.

Mindezek ellenére rosszabbnak tartom azt hogy a férjem személyisége is megváltozott. Jobban el tudnám viselni neki hogy egyedül vagyok a három gyerekkel, ha legalább az a férfi lenne aki anno volt mikor megismerkedtünk.

2016. jún. 13. 13:03
 23/33 A kérdező kommentje:
A 10-esre válaszolva! Köszönöm a tippet, szeretek olvasni, el fogom olvasni amit ajánlottál. Augusztusban lesz leghamarabb lehetőségünk kettesben tölteni pár napot.
2016. jún. 13. 13:04
 24/33 anonim ***** válasza:
76%

"ha legalább az a férfi lenne aki anno volt mikor megismerkedtünk."

te is változtál... ez kettőn áll ,hidd el

A kisgyerekekben nagy törés lenne, ha elvennéd az apát, azért ezt gondold át. Nem vagy egyedül, mint mikor menyasszony voltál, változtál te is - és állítom, hogy a mélypont oka, hogy nehéz időszakban vagytok, és kimerültek. Pihenés. Tolsztojt olvastad? miért nem reagálsz, csak a marókra?

2016. jún. 13. 13:06
 25/33 anonim ***** válasza:
ok. 10;24 vagyok
2016. jún. 13. 13:07
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek mellett, szerintem érdemes megpróbálni helyrehozni. Beszélj vele, kérd, hogy változtasson, de ha nem hajlandó, akkor ne erőltesd. A gyerekeknek sem lesz jó, ha csak miattuk maradtok együtt.
2016. jún. 13. 13:26
 27/33 anonim ***** válasza:
95%
Aki szerint az anyaság nem munka azt bezárnám 3 kisgyerekkel 1 hétre, sírva szaladna vissza a munkahelyére.
2016. jún. 13. 13:34
 28/33 anonim ***** válasza:

"15# remélem neked nincs gyereked és nem is lesz! Legalábbis amíg igy gondolkodsz."

Amit a komplett felnőtt párkapcsolatok kategóriában láthatunk tőle, az alapján még nője sincs és nem is volt, mert akkora szar alak, hogy senkinek sem kell, ezért betegesen gyűlöli is őket.

2016. jún. 13. 14:25
 29/33 abcdefg010203 válasza:

KEDVES KÉRDEZŐ!

amit most mondok ne vedd szent írásnak mert még csak gyakorló szihológus vagyok.úgy fogalmazok hogy értsd.ez egy tipikus esett.mint minden apa ő is imádja a gyerekeit csak úgy érzi nmár nem érdemli meg a szeretetüket.miután apa ként az ő feladata a ti eltartásotok volt és ebben meg bukott.a gyerekekkel véleményem szerint ezért nem foglalkozik.az orrát pedig azért hordja fent mert úgy érzi nem kapta meg azt a segítséget a ,,válság" idején a kollégáitol amit kellet volna így ő sem adja meg nekik.a többi dolog terén pedig csak túl-kompenzál.remélem segítettem.

üdv:ákos

2016. jún. 15. 00:50
 30/33 A kérdező kommentje:
Akkor még nem voltak gyerekeink mikor anyagi gondjaink voltak, ez nem lehet az oka. Sőt a kollégái is mások voltak akkoriban, mivel most más munkakörben, más helyen dolgozik mint anno.
2016. jún. 15. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!