Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva.30 éves házas férfi vagyok, aki elvileg hetero, de úgy érzem beleszerettem egy 18 éves kisfiús arcú fiúba. Mihez kezdjek? Komolyan azon gondolkodom hogy felkötöm magam.
Ezt minden héten meg fogod kérdezni?
Nagyjából itt ugyanazok az emberek vannak, és ugyanazt fogják válaszolni mint a múlt heti kérdésre. Ebből miért hagytad ki hogy terhes a feleséged?
Az hogy felkötöd magad, az nem megoldás semmire.
Figyelj, jobb lenne, ha most nehány napra megszakítanál minden kapcsolatot a fiúval, csak amíg átgondolod, hogy mi legyen. Mert vagy a feleségeddel maradsz, neveled a gyerkőcöd és közben viszonyod lesz a sráccal, vagy szakítasz a feleségeddel és fizeted a gyerektartást, meg hétvégi apuka leszel, cserében viszont szabad vagy... Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb, illetve, hogy mit bír el a lelki ismereted.
Ha házas vagy, azzal elkötelezted magad 1 ember mellett egy életre. Ez az elköteleződés a hűséget is jelenti normális esetben. Az, hogy most te fiúval vagy lánnyal csalod meg, az lényegtelen. Hagyd ezt a fiút, hiszen neked már van párod. Én évek óta együtt vagyok melegként a barátommal. Sokszor elkaptak a vágyak, hogy elmenjek ezzel-azzal lefeküdni, de soha nem tettem meg. Ez természetes dolog, hisz mindenkinek vannak olyan vágyai, amiket a párja nem tud neki megadni. De attól nem az a megoldás, hogy rögtön mással lefekszünk.
Felkötni ne kösd fel magad, főleg úgy ne, hogy már útban van a gyerek, mert azt neked kell majd eltartani. Tényleg hagyd ezt a fiút, ne ismerkedj mással se. A feleségeddel foglalkozz, ha már elvetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!