Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ennyire gáz ha szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz ha szőrös a farkam?

Figyelt kérdés
Kaptam egy tök bunkó választ egy meleg sráctól. Intim képcsere volt köztünk. Az ő farka szőrtelen volt. Az enyém szőrös, de azért karban van tartva csak szőrös. Erre megkaptam, hogy milyen igénytelen vagyok. Szerintem a férfin szexi a szőr, ha nem sok. Ahogy a hónaljban is így látom, hogy ha vágva van vmennyire akkor az tud szexi lenni. 26 éves vagyok és csak fiatalabb srácokkal ismerkedtem eddig. Senki se szólt be érte, de ez a srác igen. Jól érzem, hogy csak ő volt szélsőséges? Vagy nektek is gáz? Kort is írjatok.

2016. aug. 20. 09:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát srácok akkor hülyeségeket látok a kommenteknél :D De most komolyan, az hogy valaki igényes, vagy hogy higiénikus az rohadtul nem azon múlik hogy borotválja e. Minden nap fürödjél meg basszus! Vagy esetleg egy nap többször is! Attól hogy valakinek szőrös az nem azt jelenti, hogy az igényessége megegyezik egy csövesével.

Amugy meg valakinek jól áll ha szőrös, sőt egy csomó olyan pasi van, akinek csak akkor jól néz ki ha szőrös. Leszólni a másikat meg azért tiszta bunkóság. Például szépen rá lehet vezetni, hogy neked nem jön be ha szőrös/ szőrtelen.

Vint Alex, szerintem te is kicsit túlspilázod, és bocsi,nem bántásból, de személy szerint a tiéd nekem nem igazán jön be így.

Persze ez emberfüggő. Valakinek bejön, valakinek nem. De senkinek sincs joga leszólni a másikét.

Személy szerint nekem mind1 milyen, általában a szőrös meg a szőrtelen is bejön, ha valakié meg nem, akkor nem szoktam leszólni, max. rávezetem. És ha találkára kerül a sor, én előtte meg szoktam kérdezni, hogy hogyan szeretné.

És igen, sok érv szól a szőrtelen, de legalább ugyan annyi a szőrös mellett is!

2016. aug. 25. 17:07
 32/33 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Hónalj ne legyen szőrös. A farok határeset kevés elfér rajta de jobb csupaszon. 41 vagyok nekem is csupasz mindenem !)
2018. jan. 31. 12:29
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Légy szőrös, én azt szeretem. Keress olyat akinek ez jön be, egyébként én nem tartom igénytelenségnek, ez hülyeség.
2018. dec. 18. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!