Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz ha szőrös a farkam?
Figyelt kérdés
Kaptam egy tök bunkó választ egy meleg sráctól. Intim képcsere volt köztünk. Az ő farka szőrtelen volt. Az enyém szőrös, de azért karban van tartva csak szőrös. Erre megkaptam, hogy milyen igénytelen vagyok. Szerintem a férfin szexi a szőr, ha nem sok. Ahogy a hónaljban is így látom, hogy ha vágva van vmennyire akkor az tud szexi lenni. 26 éves vagyok és csak fiatalabb srácokkal ismerkedtem eddig. Senki se szólt be érte, de ez a srác igen. Jól érzem, hogy csak ő volt szélsőséges? Vagy nektek is gáz? Kort is írjatok.2016. aug. 20. 09:45
1/33 anonim válasza:
Hónalj, farok legyen csupasz. Ez alap. Igaza volt, igénytelen vagy.
2/33 anonim válasza:
Gondolom te is elvárod a passzívtól.
3/33 anonim válasza:
Szerintem ha ápolt rövidre nyírt az szexi! Nekem ez jobban tetszik 19/f
4/33 anonim válasza:
Én akkor sem borotválom. Soknak tetszik 48f
5/33 anonim válasza:
Hát, szerintem is alap dolog hogy ha már szőrös, akkor is nagyon rövidre levágod ott, mert őszintén, szar dolog a nyelvedről lekaparni a szőrszálakat orál közben, ráadásul meg... szerintem odalent is inkább legyen vagy borotvált vagy nagyon rövidre vágva, esztétikusabb, meg ugye fent amit írtam.
Nézd, egyébként mindenkinek más jön be, neked ez, neki meg az, szóval ne parázz ezen, találj olyat akinek ez tetszik :)
6/33 A kérdező kommentje:
Hangsúlyoznám, nem dzsumbi van. Vágott szőr! Pont ezért bosszantott fel a válasz. És kedves "te is elvárod" kommentelő. Nem várom el! Nekem egyre megy, hogy szőrös-e vagy sem a másik intim részen vagy hónaljban. Az ápoltságot várom el, azaz ne legyen büdös pl.
2016. aug. 20. 10:09
7/33 anonim válasza:
Általánosítasz,miközben fingod sincs semmiről pubi
8/33 anonim válasza:
Nekem is szőrös és mindenki oda van, hogy milyen jó, mert ritka a szőrös. Szóval ne húzd fel rajta magad. :) F 28
9/33 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy szőrös vagy borotvált csak szép legyen és pajkos :P
10/33 anonim válasza:
Hát ha a farkad szőrös akkor ott baj van.
De nem értem akkor ennyi erővel a férfiak több mint a fele igénytelen mert van testszőrzete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!