Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz ha szőrös a farkam?
Amennyiben tényleg ápolt nem gáz.
19/f
enyém full szőrös hónalj is zacsi is soha nem borotválom meg nyírom nem érzem hogy igénytelen lennék inkább azt tapasztalom hogy izgulnak rá ha zuhanyozóban vagy szaunában látják
20 f a
Nekem is szôrös volt a farkam tegbapig, mert csupaszra borotvàltam. Nekem is emlìtették a fanszôrzetem miatt, de nem sértettek meg, ne foglalkozz a sok barommal, tisztelet a kivételnek. Viszont a hónaljam szôrös.
Ìrhattok levelet, ha gondoljàtok. 26f/pesti
En passziv vagyok,de utalom a csupasz csigakat...egyszeruen undi...sexyn nez ki rajta a szor...legyen hosszu vagy rovid! :)
16/f
Dehogy gáz, az a srác (meg az összes többi, aki igénytelennek nevezi a nem csupaszokat) meg egy primitív kis gyökér volt. Az igénytelen, akin kellemetlen száj- és/vagy testszag (hónalj, ágyék/farok, fenék, láb) érződik, akár a legenyhébb mértékben is.
Nekem az ilyen szeméremszőrzet tetszik, ettől tűnik a srác férfiasnak, és nem egy 9-10 éves kisfiúnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!