Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ennyire gáz ha szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz ha szőrös a farkam?

Figyelt kérdés
Kaptam egy tök bunkó választ egy meleg sráctól. Intim képcsere volt köztünk. Az ő farka szőrtelen volt. Az enyém szőrös, de azért karban van tartva csak szőrös. Erre megkaptam, hogy milyen igénytelen vagyok. Szerintem a férfin szexi a szőr, ha nem sok. Ahogy a hónaljban is így látom, hogy ha vágva van vmennyire akkor az tud szexi lenni. 26 éves vagyok és csak fiatalabb srácokkal ismerkedtem eddig. Senki se szólt be érte, de ez a srác igen. Jól érzem, hogy csak ő volt szélsőséges? Vagy nektek is gáz? Kort is írjatok.

2016. aug. 20. 09:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ha van egy kis szor rajta az olyan ferfias :0 16/f/p
2016. aug. 20. 11:18
 12/33 aikiboxer ***** válasza:
16%
Ma már ez ápolatlanságnak számít igen.
2016. aug. 20. 11:42
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben tényleg ápolt nem gáz.

19/f

14/33 anonim ***** válasza:
100%

enyém full szőrös hónalj is zacsi is soha nem borotválom meg nyírom nem érzem hogy igénytelen lennék inkább azt tapasztalom hogy izgulnak rá ha zuhanyozóban vagy szaunában látják

20 f a

15/33 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a szőrt! Gyere!
2016. aug. 20. 12:03
 16/33 youngboy26 ***** válasza:
100%

Nekem is szôrös volt a farkam tegbapig, mert csupaszra borotvàltam. Nekem is emlìtették a fanszôrzetem miatt, de nem sértettek meg, ne foglalkozz a sok barommal, tisztelet a kivételnek. Viszont a hónaljam szôrös.

Ìrhattok levelet, ha gondoljàtok. 26f/pesti

2016. aug. 20. 12:34
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön a szőrös. A meztelen csigatól nincsen rosszabb 😅😓. 19f/p
2016. aug. 20. 13:14
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más tetszik, annak a srácnak például pont a csupasz, ezt tiszteletben lehet tartani. Ám az ő részéről primitív megnyilvánulás volt, hogy leigénytelenezett, egyszerűen csak közölnie kellett volna, hogy neki az ilyesmi nem felel meg. Nem kell a másikat sértegetni, mert annak semmi értelme. (25)
2016. aug. 20. 14:01
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

En passziv vagyok,de utalom a csupasz csigakat...egyszeruen undi...sexyn nez ki rajta a szor...legyen hosszu vagy rovid! :)

16/f

2016. aug. 20. 14:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz, az a srác (meg az összes többi, aki igénytelennek nevezi a nem csupaszokat) meg egy primitív kis gyökér volt. Az igénytelen, akin kellemetlen száj- és/vagy testszag (hónalj, ágyék/farok, fenék, láb) érződik, akár a legenyhébb mértékben is.

Nekem az ilyen szeméremszőrzet tetszik, ettől tűnik a srác férfiasnak, és nem egy 9-10 éves kisfiúnak:

[link] [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 20. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!