Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ennyire gáz ha szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz ha szőrös a farkam?

Figyelt kérdés
Kaptam egy tök bunkó választ egy meleg sráctól. Intim képcsere volt köztünk. Az ő farka szőrtelen volt. Az enyém szőrös, de azért karban van tartva csak szőrös. Erre megkaptam, hogy milyen igénytelen vagyok. Szerintem a férfin szexi a szőr, ha nem sok. Ahogy a hónaljban is így látom, hogy ha vágva van vmennyire akkor az tud szexi lenni. 26 éves vagyok és csak fiatalabb srácokkal ismerkedtem eddig. Senki se szólt be érte, de ez a srác igen. Jól érzem, hogy csak ő volt szélsőséges? Vagy nektek is gáz? Kort is írjatok.

2016. aug. 20. 09:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik lemaradtak a 2000-res években :D talán akkor volt hatalmas divat a csupaszság.

Nekem is az és másoknak is.

22/f

2016. aug. 20. 16:43
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Az ápoltság, sem az intim szépség nem függ attól, hogy szőrös-e vagy sem.

Én szőke vagyok és azért borotválom, mert irtó ronda, keseszínű, nem is göndör, hanem kusza szőr nőne ott...

De az olasz pasimnak fekete gyönyörű szőr nő a hatalmas farqa körül, úgyhogy én szóltam neki hogy ne nagyon borotválja mert szerintem irtó sexis és férfias.

Ez inkább intim testrész függő, hogy néz ki szőrősen és anélkül.

2016. aug. 20. 17:30
 23/33 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem 1 intim régió legyen rendszeresen karban tartva és igényes. Nekem a szőr undorító,mert azt mutatja hogy elhanyagolt,amivel nem foglalkoznak.

[link]

Az enyém évek óta ilyen!!!

2016. aug. 20. 18:34
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Hű, nekem nem tetszik...
2016. aug. 20. 18:43
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Vint Alex, mitől olyan furán sárgás a makkod..?
2016. aug. 20. 20:22
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha karban van tartva és nem egy dzsumbuj, akkor semmi baj sincs azzal hogy szőrös. Szóval a srác csak bunkó volt, nem kell törődni vele :)
2016. aug. 20. 22:42
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

# 25/26 a makkom vége nyálas,és a lámpafény látszik rajta ettől ilyen!!!

26/26

Egy kis érdekesség

Egy nem reprezentatív online felmérés szerint a férfiak – korukat nem megjelölve – az alábbi fazonokat részesítik előnyben:

teljesen leborotvált – 53%

egyedien, egyszerűen borotvált (pl. csíkra) – 19%

egyedien, mintásra borotvált (pl. csillag) – 17%

rövidre nyírt – 8%

szőrös – 3%

Szeretnél naprakész lenni?

26/26 Az ha valaki undorítónak tartja szőröset az miért is bunkóság? Mert a tiéd az!!! Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

itt a link róla:

[link]

A férfiaknál kicsit más a helyzet, s személyfüggő, hogy ki mit tart normálisnak. Az a bizonyos szőr odalent vagy teljesen el van tüntetve, vagy ritkítva van, de akad, aki egyáltalán nem foglalkozik a kinézetével. Fazonigazításra már szalonba is lehet menni, de legtöbben inkább a saját fürdőszobában alakítgatják a fanszőrzetet.

A szőr eltávolításának, mindenesetre megvannak az előnyei. Többé nincs gubanc, a csupaszság fokozza a pénisz érzékenységét és az orális szex közben is sokkal kényelmesebb – a hölgy számára, ha kényeztetni szeretné a nemi szervet…

itt a link róla:

[link]

Miért érdemes?

Ámbár főként a fiatal korosztály körében népszerű a mindenhol-simaság, a trend már elérte a férfiakat és az idősebb korosztályt is. Sokan jönnek rá az előnyeire mind a higiénia, mind a szexuális örömök fokozása tekintetében.

Higiénia: nemhogy könnyebb a tisztálkodás, de a melegben sem izzadsz meg annyira, ha szőrmentes vagy! Ez egyaránt vonatkozik a hónaljra és az intim területekre. Sportolóknak különösen ajánlott!

Esztétika: még a szőr-hagyomány őrzői is vonzóbbnak találnak egy formás intim fazont, mint egy dzsungelt, amiben elveszhetnek. Érdemes a fazon kedvelőinek nemcsak formára, de rövidre is vágni az intimszőrt, előnyeit többszörösen tapasztalni fogod!

Szex: az orális kényeztetés nagy kedvenc a szexuális játékok között, nincs ember, aki ne élvezné-végezné. A csupasz hímvessző és vagina látványa önmagában izgató, kívánatos, arról nem is beszélve, mennyivel kényelmesebb és "finomabb" úgy kényeztetni valakit, ha közben nem szőrszálak kergetőznek a szádban. A hímvesszőt és a heregolyókat is jobban megközelítheted, több játékra van lehetőséged. A vagina is puhább, finomabb és érzékibb, ha nem borítja szőr. Emellett fontos tudnod, hogy az intim területek sokkal érzékenyebbek, ha csupaszok, és ez nem csak az orális szexnél, a közösülésnél is érezhető. Két csupasz test egymásnak simulása fokozott élvezetet nyújt, hiszen érzed partnered minden porcikáját!

itt a link:

[link]

én így érzem jól magam,nem a trend végett!!!

2016. aug. 21. 00:48
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

A bunkóság a modorban, az erőszakos meggyőzésben van, nem abban hogy ki hogy szereti.

Én sem szeretem a kopasz csigát, én tényleg csak azért borotválom le mindenhol mert nem szép a világos-szőkés kusza szőr.

De én absz a fekete-férfias fanszőrzetre bukom, mindig is szerettem a szőrős faxt, de ez függ a tulajdonosától, a bőre ápoltságától, a testétől sok mindentől....

2016. aug. 21. 11:19
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem meg a 23 az undoritó
2016. aug. 21. 11:52
 30/33 anonim ***** válasza:
96%

Ne húzd magad fel rajta, ő a csupaszt szereti.

Az ápolt rövidre nyírt szerintem bőven elég.

Inkább az kellene, hogy számítson, milyen a másiknak a személyisége, mentalitása.

2016. aug. 21. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!