Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz ha szőrös a farkam?
Vannak akik lemaradtak a 2000-res években :D talán akkor volt hatalmas divat a csupaszság.
Nekem is az és másoknak is.
22/f
Az ápoltság, sem az intim szépség nem függ attól, hogy szőrös-e vagy sem.
Én szőke vagyok és azért borotválom, mert irtó ronda, keseszínű, nem is göndör, hanem kusza szőr nőne ott...
De az olasz pasimnak fekete gyönyörű szőr nő a hatalmas farqa körül, úgyhogy én szóltam neki hogy ne nagyon borotválja mert szerintem irtó sexis és férfias.
Ez inkább intim testrész függő, hogy néz ki szőrősen és anélkül.
Szerintem 1 intim régió legyen rendszeresen karban tartva és igényes. Nekem a szőr undorító,mert azt mutatja hogy elhanyagolt,amivel nem foglalkoznak.
Az enyém évek óta ilyen!!!
# 25/26 a makkom vége nyálas,és a lámpafény látszik rajta ettől ilyen!!!
26/26
Egy kis érdekesség
Egy nem reprezentatív online felmérés szerint a férfiak – korukat nem megjelölve – az alábbi fazonokat részesítik előnyben:
teljesen leborotvált – 53%
egyedien, egyszerűen borotvált (pl. csíkra) – 19%
egyedien, mintásra borotvált (pl. csillag) – 17%
rövidre nyírt – 8%
szőrös – 3%
Szeretnél naprakész lenni?
26/26 Az ha valaki undorítónak tartja szőröset az miért is bunkóság? Mert a tiéd az!!! Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
itt a link róla:
A férfiaknál kicsit más a helyzet, s személyfüggő, hogy ki mit tart normálisnak. Az a bizonyos szőr odalent vagy teljesen el van tüntetve, vagy ritkítva van, de akad, aki egyáltalán nem foglalkozik a kinézetével. Fazonigazításra már szalonba is lehet menni, de legtöbben inkább a saját fürdőszobában alakítgatják a fanszőrzetet.
A szőr eltávolításának, mindenesetre megvannak az előnyei. Többé nincs gubanc, a csupaszság fokozza a pénisz érzékenységét és az orális szex közben is sokkal kényelmesebb – a hölgy számára, ha kényeztetni szeretné a nemi szervet…
itt a link róla:
Miért érdemes?
Ámbár főként a fiatal korosztály körében népszerű a mindenhol-simaság, a trend már elérte a férfiakat és az idősebb korosztályt is. Sokan jönnek rá az előnyeire mind a higiénia, mind a szexuális örömök fokozása tekintetében.
Higiénia: nemhogy könnyebb a tisztálkodás, de a melegben sem izzadsz meg annyira, ha szőrmentes vagy! Ez egyaránt vonatkozik a hónaljra és az intim területekre. Sportolóknak különösen ajánlott!
Esztétika: még a szőr-hagyomány őrzői is vonzóbbnak találnak egy formás intim fazont, mint egy dzsungelt, amiben elveszhetnek. Érdemes a fazon kedvelőinek nemcsak formára, de rövidre is vágni az intimszőrt, előnyeit többszörösen tapasztalni fogod!
Szex: az orális kényeztetés nagy kedvenc a szexuális játékok között, nincs ember, aki ne élvezné-végezné. A csupasz hímvessző és vagina látványa önmagában izgató, kívánatos, arról nem is beszélve, mennyivel kényelmesebb és "finomabb" úgy kényeztetni valakit, ha közben nem szőrszálak kergetőznek a szádban. A hímvesszőt és a heregolyókat is jobban megközelítheted, több játékra van lehetőséged. A vagina is puhább, finomabb és érzékibb, ha nem borítja szőr. Emellett fontos tudnod, hogy az intim területek sokkal érzékenyebbek, ha csupaszok, és ez nem csak az orális szexnél, a közösülésnél is érezhető. Két csupasz test egymásnak simulása fokozott élvezetet nyújt, hiszen érzed partnered minden porcikáját!
itt a link:
én így érzem jól magam,nem a trend végett!!!
A bunkóság a modorban, az erőszakos meggyőzésben van, nem abban hogy ki hogy szereti.
Én sem szeretem a kopasz csigát, én tényleg csak azért borotválom le mindenhol mert nem szép a világos-szőkés kusza szőr.
De én absz a fekete-férfias fanszőrzetre bukom, mindig is szerettem a szőrős faxt, de ez függ a tulajdonosától, a bőre ápoltságától, a testétől sok mindentől....
Ne húzd magad fel rajta, ő a csupaszt szereti.
Az ápolt rövidre nyírt szerintem bőven elég.
Inkább az kellene, hogy számítson, milyen a másiknak a személyisége, mentalitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!