Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondjam neki vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy sárc aki már lassan 3-éve tetszik meg titokban szerelmes is vagyok belé, de nem hiszem hogy ő meleg. De hallotam már olyat hogy ő meg a bátyja már csináltak valamit közösen (ez bizar de akkor is tetszik) most ballagot el egy masik iskolaba a Hegedus Gezabol ahova jartunk 1-8.-ig. Hianyozni fog de nem tudom elmondjam neki szemelyesen hogy tetszik, meg szerelmes vagyok bele mar regota vagy irjam neki? De lehet hulyenek fog nezni es igy azt a pici remenyt is elvesztem. Tanacstalan vagyok , es ha undorral hezeam? Nem rudom nagyon nehez.

2016. aug. 12. 09:35
 1/6 anonim válasza:
100%
Egy próbát megér. Ha nem próbálod meg akkor még sokáig fogsz rajta rágódni, hogy mi lett volna ha. Ha pedig nem jön össze akkor könnyebb lesz továbblépned. Minden esetre szerintem érdemes megpróbálnod
2016. aug. 12. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg. Es ha nem tetszik neki,mond hogy csak vicceltél,és barátok maradtok,ha eltud visalni.
2016. aug. 12. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pofára fogsz esni. Ő meg a bátyja? Na nem hiszem, hogy ez bárhogy is nyilvánosság elé jutna... Inkább keress egy meleg fiút magadnak!
2016. aug. 12. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem írtad le, így kérdezném, milyen kapcsolatban vagy a sráccal? Mennyire vagytok barátok, mennyire ismeritek egymást? Csak mert ez sem mindegy.

Valamint a másik kérdésem: rólad hányan tudják, hogy meleg vagy? Mert ettől is nagyban függ, hogy mit érdemes, és mit nem.

2016. aug. 12. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki es letilttott facebookon de legalabb tovabb tudok lepni. Es eegebben joba voltunk de ahogy telt az ido ugy mentuk el...
2016. aug. 14. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnálom, hogy így alakult. :( De valóban, így legalább könnyebb lesz tovább lépni! Kitartást és fel a fejjel, majd találsz helyette mást! :)
2016. aug. 14. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!