Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam vagy ne mondjam? (bővebben lent)
na akkor rá is térek. itt vagyok én melegként, egy kezemen megszámolom, hogy hány barátom tudja rólam, hogy mi a szitu. azok közé a melegek közé tartozom, akikről a külvilág nem tudja kimondottan, hogy meleg, de kb az emberek sejtik körülöttem. pl. elég jó pali vagyok ahhoz, hogy legyen barátnőm, de nincs, plusz nem vágok fel, hogy melyik csajt döntöttem meg ez meg az a buli után. ez már elég okot ad a gyanúra :D
na és akkor jön a sztori. van egy haverom, több mint egy éve ismerem. a megismerkedés pillanata óta vonzódom hozzá. nem tudom, hogy szerelmes is vagyok belé vagy sem, de az tuti, hogy extra módon kívánom.
és akkor jön is a csavar... barátnője van jópár éve. most sokan biztos azt mondjátok, hogy nincs miről beszélni, meg minek gyötröm magam. igazából néha én is elgondolkozom, de nem tudok tőle szabadulni sehogy sem. valahogy mindig ő kerül végül képbe. néha úgy érzem, hogy jeleket is kapok tőle, de az is lehet, hogy ezeket csak bebeszélem magamnak, ami ilyen esetekben gyakran előfordulhat.
na és akkor most ugye az van, hogy 2 eset lehetséges.
1) eset: elülök a seggemre, mardosom magam tovább, várom, hogy az idő megoldja a dolgot és elfelejtem az álomfiut
2) eset: ez lenne a cinkesebb verzió, amin mostanában gondolkozom: kitálalok! na most ugye ezzel felrúgok valószínűleg mindent. nem tudom, hogy reagál, nem tudom mi lenne a vége a dolognak, az is lehet, hogy elutasítana és a kettőnk titka maradna a dolog, de az is lehet, hogy elmondaná a többieknek, és kerülne mindenki stbstb
DE mi van akkor ha bejönne neki? lehet, hogy ki akarja régóta próbálni fiúval vagy akármi. nem igazán tudom, hogy akkor mi lenne, de az biztos, hogy az az este életem estéje lenne
Ti fejest ugranátok az ismeretlenbe vagy inkább a megszokott módon gyötrődnétek tovább, majd csak történik valami. Az a legnagyobb bajom, hogy kb úgy érzem mindkettő megoldás szart hoz, csak az egyiknél lassan csöpög rám a kaki, a másikban meg a nyakamba szakad az egész vödör...
21/f
Ugyanez itt is! :)
2-esre szavaztam a magam esetében, ki fogok tálalni idővel, addig meg flörtölök vele, amíg le nem ráz :) Én mondjuk elég béna vagyok ebben, hogy vajon észreveszi-e egy srác, hogy "úgy" közeledem, mert inkább a szövegemmel próbálok hódítani, nem markolok rá a farkára.
a hármas válaszoló ne érdekeljen, úgy beszél mintha a hetróknál nem lenne olyan hogy olyannal kezd ki akinek van barátja.
A jelekkel vigyáznék az esetedben mert ha nagyon akarsz valamit úgy is meglátod ha még nincs is ott úgy hogy erre ne alapozz
ha tényleg régóta ismered és jó barátod elmondhatod neki,
viszont abba is gondolj bele, hogy ha kiderülne tényleg olyan gáz lenne?
vagyis ne olyanokkal barátkozz aki nem tudná elviselni a valódat :D
Én olyannak nem vallanék szerelmet, akiről nem tudom, hogy 100%-osan egy csónakban evezünk. Egyébként pedig a probléma forrása ott kezdődik, amit előttem le is írtak. Ha vonzódsz hozzá, tetszik is eléggé, akkor bele is képzelhetsz dolgokat, amik nem is léteznek. Mint például simán barátként kezel, te meg látod a feléd küldött nem létező "jeleket".
A barátnős dologhoz pedig:
Régen nekem könnyű volt "kategorizálni". Barátnője volt, akkor biztos heteroszexuális. Lassan tíz éve ismerkedem (ebben volt párkapcsolat is, amikor ugyebár nem), és siralmasak az arányok. Sok pasi úgy van fenn, hogy kapcsolatban van, de csak elhanyagolható részük él kapcsolatban egy másik férfival. A többieknek barátnőjük/feleségük van. Ebből fakadóan én már bárkiről el tudok képzelni bármit.
28/F
Nagyon óvatosan!
És amíg párkapcsolata van, addig NE!
Majd ha szakít.
Egyetemi éveim alatt esett meg velem, hogy az évfolyam legjobb nőjével az alsóbb évfolyam legjobb pasija járt.
Az egyetem 5 éve alatt később barátnőm lett a csaj egy évre. És végzés előtt a sráccal is kevertem egy pár hónapot teljesen titokban. Szóval megkaptam mind a kettőt.
De csak akkor aktiváltam magam valakire, mikor kiderült hogy szakított az előző párjával...
Így van szerintem is:
Nagyon óvatosan!
És amíg párkapcsolata van, addig NE!
Majd ha szakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!