Hogyan mondjam el a páromnak, hogy a testvérem gyilkos? Elmondjam egyáltalán?
Az előző párom elhagyott, miután megtudta, pedig négy évig boldog párkapcsolatban éltünk. Aztán történt ez a szörnyűség és 2 napra rá elém állt, hogy tulajdonképpen már nem szeret, szakítsunk.
A jelenlegi párom csodálatos ember, nagyon szeretem, és nem szeretném elveszíteni, ezért kérem a segítségeteket.
Hogyan lehetne a legkíméletesebben megoldani?
vársz éveket, vagy elmondod most...
a testvéred a testvéred és nem te! amit ő tett az nem a te hibád...
22F
Tudom, nem könnyű az ilyet feldolgozni, de az exed nem nagyon szerethetett, ha emiatt "kiszeretett" belőled.
Ugyanakkor szerintem jobb, ha most mondod el, mint évek múlva.
2. vagyok.
Azt kihagytam, hogy szerintem válassz egy békés pillanatot, és mond el neki, hogy mi a helyzet a testvéreddel.
Minél előbb mondd el. Az előző emberről kiderült, hogy nem számíthatsz rá, ez a jó (ha van egyáltalán bármi jó) ebben a történetben.
Normális ember ezért nem hagy el. Úgyhogy bátran mondd el.
A büdösbunkó hatossal ne törődj, én az olyanokat nem szaporítanám, mint ő, bár a gyereke könnyen lehet értelmesebb nála.
Mindenképpen elmondanám, de nyugodtan. Egyébként Te ott hagynál valakit azért, mert a testvére ilyet tett? Ha nem. akkor legyél nyugodt, hogy megtalálod azt, akit ez a dolog nem befolyásol.
Nehéz az ilyenről beszélni,nekem a húgomat ölték meg 5 éves korában, még ezt is nehezen mondtam el a páromnak, nehéz róla beszélni, nemhogy ha fordított eset lenne. De jobb minél előbb elmondani, mert úgyis kiderül.
És hol van a testvéred? Börtönben, szabadlábon? Mert ha az első, akkor meg pláne minél előbb megtudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!