Mit tegyek ha a szüleim a testvérem el akarnak költözni Ausztráliába?
Mindig azt beszélik hogy majd elmegyük de én nem szeretnék mert itt vannak a barátaim még sohasem költöztem föleg nem a világ másik felébe.mit tegyek?
L14
Szerintem nagyon jól járnál, ha Ausztráliába kerülnél, ott is lennének barátaid.
De nyugi, Ausztráliába egyáltalán nem könnyű bejutni, letelepedni, úgyhogy amíg csak beszélnek róla, addig nincs miért aggódnod. Még ha el is szánják magukat, évekbe telhet, mire megvalósul a dolog, te meg addigra nagykorú leszel, és maradhatsz, ha akarsz.
Én azt tapasztaltam, hogy akik a barátok 14 évesen, azok közül jó ha 1-2 megmarad évekkel később. De még az is lehet, hogy ők is lelépnek valamerre.
Ausztráliába nem olyan könnyű bejutni ahogy már előttem is írták, szóval nem mindegy hogy álmodoznak róla a szüleid és beszélnek csak róla vagy már utána is néztek konkrétan és elkezdték összeszedni a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!