Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondjam neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy elképesztően jó pasi kívül is és belül is (szerintem a legrendesebb ember akit valaha ismertem és nagyon szexis, túlzás nélkül) velem is nagyon jófej. Nem vagyunk igazán barátok, de nagyon bírjuk egymást. Van amúgy egy olyan érzésem, hogy egy kicsit tetszem neki, de lehet, hogy csak bemagyarázom. Néha amúgy gyanús, hogy biszex, a lányok biztos tetszenek neki. Már jó ideje szerelmes vagyok és most már csak rá tudok gondolni és nem tudom, hogy mit tegyek. 19 éves meleg fiú vagyok.

2016. ápr. 10. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Először jobban meg kellene ismerned. Menjetek el közösen bulizni vagy valami. Miután már közelebbi viszonyban vagytok,tudnátok beszélni a témáról. Először csaak úgy általánosságban kellene felhoznod,és ha nem zavarja ez a téma,csak utána vald be.
2016. ápr. 10. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 1-es takarodj innen :) Te homofób féreg
2016. ápr. 10. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:
3. köszi, már tőlem is megkapta:D
2016. ápr. 10. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Az legyen az én bajom, de te hamarabb fogsz megdögleni az tuti, mert az ilyenek mint te nem hosszú életűek, nem is értem miért vagy a világon, csak kárt okozol másnak.
2016. ápr. 10. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Sok "hetero" minek is olvasgat a homoszexualitás kategóriában? A világot az ilyen szar emberek teszik tönkre mint ti is vagytok. Homofób g*cik.
2016. ápr. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!