Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! A barátom rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! A barátom rossz társasággal barátkozik! (? )

Figyelt kérdés

Közel két éve együtt vagyunk, és még mindig ugyanazzal a társasággal barátkozik. Az én barátaim mind melegek, és kulturáltak vagyunk és hasonló módon szórakozunk. Ha iszunk, akkor is csak módjával és olyat is. A barátom is eljött párszor, de azt mondta, hogy nem érezte jól magát, nem az ő világa. Ezzel még nem is lenne baj. A barátai mind heterok, ismerem őket elfogadják. De olyan dolgokat szoktak csinálni. Péntek esténként egy egyszerű lepukkant kocsmában isznak, néha az utcán olcsó italokat és gyakran vadulnak. Néha más társaságokkal is összeverekednek. Jövőhéten elmegyek velük 'szórakozni', de igazából nagyon aggódok miatta. Szerintetek egészséges, hogy ilyen helyekre és ilyen emberekkel jár? Szerintem ezzel a magatartással szégyent hoz a melegekre, és kicsit a barátaim előtt is szégyellem is, szoktak rosszalló megjegyzéseket is tenni. Néha még füveznek is.

Én 19 vagyok, a barátom 20.

2016. júl. 19. 03:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%
Írhatna még valamit a kérdező is! :D
2016. júl. 22. 14:31
 22/24 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintetek miért viselkedik úgy, mint egy hetero?"

Mi a különbség egy heteró és egy meleg viselkedése között?

Nem érsz többet egy heterónál amiatt mert meleg vagy, ugye tudod?

2016. júl. 29. 13:23
 23/24 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem meg a melegek hoznak szégyent a társadalomra.
2016. júl. 29. 14:04
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg a melegek hoznak szégyent a társadalomra teljes mértékben egyetértek.
2018. jan. 25. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!