Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskiflinek lenni rossz?
Valaki szereti?
En ki nem allhatom.
Egyszeruen meggyulladok amikor atolelve alszok valakivel es en vagyok a kiskifli. Raadasul alig merek megmozdulni is nehogy felkeltsem. Tokre kenyelmetlen. Nagykiflinek lenni mas. Az jo!:D
Sztem mindkettőnek jó lenni, de nem kell feltételnéül egymás szájában aludni.
Főleg nyáron, izzadva.
185cm vagyok, a párjaim egyike sem volt 165-nél magasabb, és mégis szerettem "kiskifli" lenni, ők pedig szerettek nagykiflik :)
Szóval nem kell túlparázni, hogy megmozdulsz, és felkelted, persze alapjában véve a nagyobbnak könnyebb kívül lenni, de fordítva sem megoldhatatlan.
Én imádom mikor kiskifli vagyok. A párom átölel, az egyik puha karján fekhetek, a lábával is teljesen rám mászik. Érzem hogy a macim egész teste rámfolyik, körbeölel. Pedig azért én sem vagyok már kicsi ;)
Nagyon jó és biztonságot ad. Közben puszit osztogat, simizi a pocim. Mmmm. Imádom :)
Én szeretek kiskiflit enni :) :D
...
...
...
Oké ez béna vicc volt,de nem hagyhattam ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!