Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy szeretem váltogatni a partnereimet? Mi rossz van ebben, de most komolyan?
Figyelt kérdés
Emiatt szakítottam nemrégiben. Az exem nem volt túl megértő... Ragadt rám, akár a ragacs, besokalltam.
Nem nagyvárosban lakom, ezért minden lehetőséget kihasználtam, ki is használok, ha alkalmam adódik egy kis huncutkodásra. Ő megcsalásnak vette, én lehetőségnek egy kis szórakozásra.
Neten hol lehet partner találni ilyesmikre?
Esetleg innen valaki?
Írhattok nekem, nicknevem: Máté202
2016. jan. 20. 17:53
1/10 anonim válasza:
Együtt voltál mással mikor volt pasid?!
Ez megcsalás!!!
Jobb is lesz az exednek ha talál egy normális pasit!!!
Te meg ha már ennyire gerinctelen vagy használj óvszert!!
4/10 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy szereted váltogatni a partnereidet. Az a baj, hogy ezt olyannal tetted aki máshogy látja a dolgokat. Tudod vannak olyan emberek akik komoly párkapcsolatot szeretnének, szerelmesek lenni stb, és ezeknek fáj ha a párjuk mással van mert nekik nem fér bele és ők nem vágynak ilyenre. Nem hiszem el, hogy ez meglep téged, tudod a többség ilyen, szerintem már te is "hallottál róla". Vagy csak direkt játszod az értetlent. Az a baj, hogy a tisztesség és az empátia hiányzik belőled. Olyanokat keress akik hozzád hasonlóak és mindig mondd meg nekik az igazat.
5/10 anonim válasza:
Legalább kérj érte pénzt!
Ne buta ku.rva legyél. ;-)
6/10 A kérdező kommentje:
Az elején ez laza kapcsinak indult, de aztán lassan kezdett begőzölni. Mellesleg nem érdekelnek a hülye kommentek. Én nem akartam, hogy kiderüljön, nem akartam direkt megbántani, de sajnos rájött. Eljátszotta a hattyú halálát bla bla... Mondtam neki, hogy oké, legyen, szakítsunk, de hozzám vissza nem jössz... Nem vagyok senki tulajdona! Ha megtetszik valaki, nehogy már az ő hisztis nyavalygása miatt ejtsem...
2016. jan. 20. 18:52
7/10 anonim válasza:
A kérdező meleg, ezt itt sokan nem olvasták? Még jó, hogy nincs neki és nem is akar tartós, komoly kapcsolatot.
8/10 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy szemét disznó vagy...
B+ ő szeretett téged,te meg így bántál vele.
Neked nincsenek érzéseid???!
9/10 anonim válasza:
mm kösz nem,de az exeddel szivesen ismerkednék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!