Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz barát vagyok?
Már 3 éve együtt vagyunk hivatalosan a barátommal.
Én nem perferálom a nyilvános érzelem kinyilvánítást, nem tudom, engem elundorít, szerintem ez magánügy.
Barátomat pedig zavarja a dolog, hogy egy puszit sem engedek neki ha már egy ember a közelben van.
Kb. 3 hete elmentünk egy buliba ahova a nagybátyám hívott minket meg. Tudni kell, hogy egy 3 hónapja együtt dolgozok vele.
A buliban ott voltak a munkatársaink is, akik már tudták, hogy meleg vagyok ( nagybátyámnak pletykás szája van) viszont azt nem tudtak hogy a barátommal megyek.
Mivel a barátom egy überkirály srác, nem csoda hogy az egyik munkatársnőm rámozdult. A baj ezzel csak az volt, hogy barátom nagyon vevő az ilyen dolgokra. Együtt nagyon durván berúgtak és a csaj majdnem lesmárolta, ő meg elhúzódott és nevetve mondta a csajnak hogy én vagyok a "csávója". Próbáltam nem odafigyelni aztán pár percre rá, hirtelen megragadott és majdnem megcsókolt ott mindenki előtt. Szerencsére jók a reflekszeim.
Holnap lesz egy buli és emiatt az incidens miatt mondtam a barátomnak, hogy nem kéne eljönne, mert szintén lesznek ott munkatársaim és az előző is rosszul sült el.
Beleegyezett.
Erre tegnap átjön én megkérdez egy ilyet, hogy ; Mikor álltál le vele?!
Mondom neki; Wtf mivel?:D
Erre ő; Szeretni engem..
Nagyon kibuktam, nem gondoltam volna hogy neki ez ennyire rosszul esett.
Önző vagyok?
Ha már mindenki tudta,hogy meleg vagy,akkor egy csókon senki nem lepődött volna meg szerintem...
Nekem ez kicsit olyan,mintha szégyellnéd,hogy meleg vagy.
van különbség aközött hogy egy két apró puszi, gyors csók csattan el, vagy hogy 10 percig bő nyállal egynást torkát analizáljátok nyelvvel... én sem szeretem ha párok nyílvánosan dugják meg egymást kishíján, de hogy ismételjem magam egy két diszkrét puszi nem undorító.
nem vagy rossz barát vagy önző, de ne utasítsd el mindig a közeledést :)
Annyi embertől hallottam azt, hogy " én okés vagyok a melegekkel, csak ne előttem csináljak, amit csinálni akarnak"
Ezért tartom elfogadhatatlannak a kis puszit is
Az előző barátom dettó ugyanez volt... Többek között (hangsúlyozom, hogy nem csak emiatt, de ez keményen benne volt a döntésemben) ezért szakítottam vele 2 év után. Részemről nagy respect a barátodnak, hogy ezt tűri, mert én (már) nem lennék képes tolerálni azt, hogy szégyel a párom. Nem kell egymást falni az utcán, de ennyinek bele kéne férnie. Szerintem olyan embernek nem való párkapcsolat, aki még önmagát sem fogadta el melegnek. Az pedig nem érv, hogy mások mit gondolHATnak. Az egész életedet mások feltételezett gondolatainak szentelve akarod leélni? Ezen érdemes volna elgondolkodnod. Ezt baráti jó tanácsként mondom...
25F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!