Mit jelenthet ez az alom?
Figyelt kérdés
Azt almodtam hogy par fiuval kint vagyok a szabadban egy vizparton es setalunk. Veluk a valo eletben jo a kapcsolatom, baratok vagyunk. Az almomban meg az egyik fiu ezt mondta: "Nem szamit hogy szep vagy belul ures vagy."
Ennek az alomnak lehet valami rejtett jelentese?
2015. júl. 10. 09:30
1/2 anonim válasza:
Miért hiszed,hogy jelent valamit is az álmod?
Én már sírok.. (╥﹏╥)
Minden álom az érzelmeidből és emlékeidből fakad.
Feltehetőleg az önértékeléseddel van problémád,de ezzel neked is tisztában kellene lenned!
Ez már kezd nagyon gáz lenni...De azért szeretlek! ♥
2/2 anonim válasza:
Mivel az álom a te fejedben születik meg, ezért te a tudatalattidban az érzed, hogy üres vagy. Talán azzal magyarázható, hogy még valahol mélyen azt érzed, hogy nem találtad meg az igazit, viszont próbálsz mindenkinek megfelelni aki egy kicsit is tetszik neked, mivel belül senki sem üres, de a legtöbb embernek az vagy. Csak kevés ember látja benned a lényeget. (és ezzel minden ember így van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!