Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskiflinek lenni rossz?
Valaki szereti?
En ki nem allhatom.
Egyszeruen meggyulladok amikor atolelve alszok valakivel es en vagyok a kiskifli. Raadasul alig merek megmozdulni is nehogy felkeltsem. Tokre kenyelmetlen. Nagykiflinek lenni mas. Az jo!:D
"alvás közben nem nagyon marad meg ez a póz úgysem"
Hat ez az erv eleg szar:D ennyi erovel minek bujtok ossze? Ugysem marad meg a poz:Ddd
Őszintén utálom ezt az amcsi baromságot.
Ha végeztünk a sexxel, mindeki eldől amerre kedve van, többnyire én keresztbe az ágyon a pasim veséje bánja már vagy 5 éve :D
Pedig jó nagy ágyunk van.
Ráadásul a pasim éjjel ki mászkál inni, át a nappalin a konyhába pisilni, stb, én meg alszok mint a tej, úgyhogy nálunk az ölelkezős-alvás még a 'nászidőkbe" sem nagyon ment. :)
"Mert szeretem át ölelni a párnámat. de azt is szeretném ha a hátamra is nehezedne valaki."
Ez eleg gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!