Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet lenne? Adnátok ötleteket?
Bejön nekem egy fiú, akivel szoktunk szemezgetni. Arra gondoltam, hogy ha élőben nem mer egyikünk se lépni, akkor bejelölném Facebook-on...aztán nem tudomXD Esetleg elkezdenénk ott chatelni, majd élőben mindig köszönnék neki és talán utána merne ő is közelíteni. Bennem van az, hogy Fb-n nem olyan jó ötlet, de ha félre is értettem volna a jelzéseit, akkor letudhatnám annyival, hogy csak barátkozni szerettem volna.
Vannak ennek hátulütői? Mi a véleményetek erről?
Próbáld meg! De szerintem mát most elkezdhetsz neki köszöngetni, utána jelöld be és beszélhetek! ☺
Sok sikert hozzá!
Szerintem nyugodtan csináld! :)
Én örülnék neki :)
Szerintem jó ötlet bejelölni.
Én is így kaptam visszajelzést egy fiútól, aki tetszett, mivel félreértettem a viselkedését. Szóval visszajelölt, de nem nagyon akart velem ott beszélgetni. Pedig kezdeményeztem. Ha érdekelném, valószínű ő is kommunikatívabb lenne.
Ne aggódj ha szimpatikus vagy neki,vissza fog jelölni.
csak várj még! :)
Visszajelölt, de nem tudom mit tegyek, mivel szólítsam meg.:/
(Igen, életképtelen vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!