Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! A barátom rossz társasággal barátkozik! (? )
Közel két éve együtt vagyunk, és még mindig ugyanazzal a társasággal barátkozik. Az én barátaim mind melegek, és kulturáltak vagyunk és hasonló módon szórakozunk. Ha iszunk, akkor is csak módjával és olyat is. A barátom is eljött párszor, de azt mondta, hogy nem érezte jól magát, nem az ő világa. Ezzel még nem is lenne baj. A barátai mind heterok, ismerem őket elfogadják. De olyan dolgokat szoktak csinálni. Péntek esténként egy egyszerű lepukkant kocsmában isznak, néha az utcán olcsó italokat és gyakran vadulnak. Néha más társaságokkal is összeverekednek. Jövőhéten elmegyek velük 'szórakozni', de igazából nagyon aggódok miatta. Szerintetek egészséges, hogy ilyen helyekre és ilyen emberekkel jár? Szerintem ezzel a magatartással szégyent hoz a melegekre, és kicsit a barátaim előtt is szégyellem is, szoktak rosszalló megjegyzéseket is tenni. Néha még füveznek is.
Én 19 vagyok, a barátom 20.
lol mindenki 54%.
Nem pontoztam le senkit, csak zöldet adtam!
Félek tőlük, de régóta ki akar hurcolni magával, de azok alapján amit mesélni szokott. Így megtudom mondani neki, hogy nekem ez nem tetszik és pont.
Ha rossz szájízzel mész ne menj!
Ne mások mondják meg neked hogy szórakozz és hogy érezd jól magad.
Amit leírtál abból az következik, hogy a barátoddal valami nem stimmel, mert akár hetero akár meleg, ez normális szorakozási, kikapcsolódási forma.
Ne csak te alkalmazkodj, neki is kelljen, egy ilyen 'ocsmány" társasággal nincs mit keresned, ráadásul mind hetero sosem tudni mi lesz ebből.
Én a helyedben nem is járnék ezzel a sráccal. Sorry.
Ezt a nagyképűséget ami belőled árad! Mi az hogy szégyent hoz a melegekre? A melegek is pont olyanok mint bárki más, pont ugyan olyan változatos módon szórakoznak. És amit leirtál, az kb igaz a fiatalok többségére. Most szerinted azért mert meleg, akkor péntek esténként büdös francia sajtokat kéne nyamnyognia drága borral?
Bocsi, de ez nagyon kiakasztott...
"Szerintetek miért viselkedik úgy, mint egy hetero?"
Remélem nem húzod le a szintedre...
En megértelek. 19 évesen van akinek az Opera meg a francia sajtnyammogas a termesztés.
A barátoddal nem az a baj, hogy heterokkal barátkozik hanem hogy az alja néppel a sopredekkel.
Kettőtök kapcsolatával pedig az, hogy s társadalmi igény, es kulturális szakadék éket ver közetek ami teljesen természetes.
Nem lesz holtodiglan holtomiglan.
Az embernek ki kell alakítania az értékrendjét es aszerint elni, nekem is volt barát aki
'Elkopott" ez teljesen természetes.
nekem is csak heteró barátaim, haverjaim vannak. barátomnak vannak melegek is. amikor a meleg srácokkal hív én se szívesen megyek velük, mert szintén nem az én világom, nem is bírom őket annyira, idegesítőek. kicsit zavar ha elmegy velük bulizni, mert mindig rommá issza magát és elviszik valami meleg buliba, ahol szintén nem tud magáról kb. nem attól lesz jó egy társaság, hogy melegek. heteró barátait sokkal jobban szeretem és velük normálisabban viselkedik.
sokszor megyek kocsmázni haverjaimmal, de sokszor jön barátom is velem mert nagyjából közös a társaságunk. nem értem a problémád komolyan:D mi ebben a rossz? velem soha nem történt semmi, pedig nekem is vannak érdekes ismerőseim:D nem biztos, hogy a barátokkal van a baj, vagy ők viszik a rosszba. de kb úgy állítod be az ivást, mintha bankot rabolni járnának. valahogy nem magamat féltem a heteró haverjaim társaságában, hanem inkább barátomat a meleg haverjaival. hülyén viselkedik velük és buták:D mégse szólok bele ha elmegy velük. szerintem ne az alapján ítéld el őket, hogy mit hol isznak. szégyent hoz a melegekre? a melegek valami felsőbbrendű társadalmi réteg? ha meleg vagyok akkor én nem rúghatok be egy kocsmában mert az ciki egy melegnek?:DDD önmagában az, hogy meleg vagyok semmilyen befolyással nincs a személyiségemre és semmilyen viselkedésformát nem kell utánoznom.
és itt most nem a verekedés miatt védem, de csak nem verekszik össze hetente, mert annyira élvezi. a fűvel sincsen semmi gond, én is füveztem már párszor. ettől senki nem lesz rossz vagy semmirekellő ember. egyszerű egyetemista vagyok.
de ha ennyire szégyelled és ennyire gáz amit csinál, akkor szakíts vele és keress egy neked valót.
ilyen barát nekem se kéne, aki lenéz, azért mert olcsó piát iszok és nem egy koktélbárban b*ziskodok. sose szerettem az olyan meleg srácokat, akik azt hiszik ők illatosabbat szarnak, mert melegek.
és miért viselkedik úgy, mint egy heteró? van valami szabály arra, hogy nemi orientáció szerint hogy kell viselkedni? én is úgy viselkedek, legalábbis nagyon nagyon kevesen sejtik meg rólam. azért viselkedek így, mert ilyen vagyok és kész. nem tervezem meg és nem gondolkozok rajta, hogy milyen leszek. nem kell küzdenem azért, hogy elfogadjanak, így érzem jól magam, ilyen vagyok és így szeretnek. senkit se érdekel, hogy meleg vagyok egyébként. nem fogom vissza magam, hogy elfogadjanak, hosszú távon nem is megy szerintem senkinek. ha meg nem jönnek be a férfias, heterósabb srácok, akkor miért nem keresel egy b*zisat? akkor ő biztos jobb ember is lesz ettől. komolyan mondom és még mi melegek hisztiznünk, hogy meg vagyunk különböztetve, mikor némelyik meleg srác már már rendesen lenézi a heteró fiúkat, mintha valami állatok lennének akiket kerülni kell. szerintem húzd ki a karót a seggedből és szállj le egy kicsit a magas lóról, mert önmagában a melegség semmilyen szellemi, erkölcsi fölénnyel nem ajándékoz meg.
A lexikális képesség, abszolvalni a vizsgálat egy egyetemen nem tesz kulturaktabba. Mindenki otthonról hozza, hol, milyen környezetben érzi jól magát. Egy a lényeg, nem vagytok összeillő szerelmes par.
Nekem nem igazán vannak hetero haverjaim viszont vannak hetero baratnok, female friend-.
Kocsmákba soha nem jártam, de kávézókban, éttermekben igen, sportolni szinten egyutt jártunk.
vár szólj ha rosszul értelmezem de aki az utcán iszik vagy kocsmában az hetero vagy annak akar tűnni és csak az az igazi meleg aki beül a legdrágább pubba vagy étterembe és csak minőségit iszik ? én mind a 2 szoktam csinálni ugyértem ha ahoz van kedvem akkor beulok egy kocsmába tény nem egy hangos hanem egy hangulatos kocsmába de szoktam pubba is járni meg étterembe is és mindegy hova megyek mindig ugyanugy viselkedek én is szívtam már és nem éreztem magam kevésbé melegnek igazábol az egész csak snobság mert a netre én is azokat a képeket teszem fel amikor koktélozok vagy wiskeyt vagy martinit iszok vagy csucskategoriás vodkat de ez unalmas egy ido után meg anyagilag se a legtakarékosabb néha kell az is de az hogy kocsmába megyek az nem azt jelenti hogy kevésbé vagyok meleg vadulnak ezalatt mit értesz hangoskodnak pl zenével vagy rongálnak ?
ezzel nem hoz szégyent a melegekre max magára és rád legalábbis szerintem én vagy akárki más leszarja hogy mit csinál nekem nem szégyen de ha neked az akkor komolyan el kell gondolkodnotok a kapcsolatotokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!