Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem tűnt fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnt fel?

Figyelt kérdés
Kezdem azt tapasztalni, hogy a melegek nagy része nem csak igényes, de kifejezetten intelligens is. Tizenévesek/mint én/ válaszait olvasgatom néha, és kiesik a szemem, úgy fogalmaznak. Ti nem figyeltétek még ezt meg?

2016. júl. 6. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is észre vettem. Látom hok helyen hogy a tizenévesek okosabbak mint azt sokan hiszik.

15/f

2016. júl. 7. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki igényes, az próbál minden téren az lenni. És szerintem ez fontos is, mert nézhetsz ki akármilyen jól, max 1 estére fogsz kelleni ha közbe full értelmetlen vagy és fordítva ugyan ez :). Lehetsz bármennyire intelligens ha közbe semmit nem törődsz magaddal, nem fogsz kelleni szintén senkinek.

Egyébként talán azért érezheted ezt, mert mivel melegek, sokkal elfogadóbbak és szélesebb látókörűek így nem ragadnak le azon, hogy "hülye b*zik".

2016. júl. 7. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem ismerek melegeket, de valószínű igazad van. :)

15/f/m/p

2016. júl. 7. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
A melegek szerintem is nagyrészt intelligensek és olyan cukik. Nekem az az egyik álmom, hogy legyen egy meleg barátom, aki kedves és mint egy barátnővel megbeszélhetem vele a dolgaim, segít rucit, sminket választani, kilakkozza a körmöm stb. Lehet beteges de ez szerintem jó lenne :D 18/n
2016. júl. 8. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlzás, de vannak normális pasik is, akik nem buták és nem egy fäsz alapján döntenek.

Én is örülök, hogy akadnak azért, kedves, rendes, helyes srácok, nem csak azok a fertő r**ancok.

2016. júl. 8. 17:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Jo olvasni a visszajelzeseket.:)

Egyebkent en csak 16 vagyok, de tenyleg olyanokat tudnak irni, fel se fogom hogy az egy gyerek.

2016. júl. 8. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!