Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy egyre több roma srác van magyar lánnyal?
Miért gondolod jó dolognak azt, hogy egy fehér magyar lányt egy cigány dug?
Am meg mivel a lányok többségének a barna bőr+sötét haj jön be. + a romák nagyon követik a mostani divatot, én úgyvettem észre, hogy 5 cigányból 4 páwa, divatmajom, metroszexuális. Azt meg megintcsak tudjuk, hogy elég sok lánynak szintén ez a stílus jön be. (persze ez leginkább a tizenéves korosztályra jellemző)
"Mert egyszerűen az a legvonzóbb"
g*cibuta vagy, hallode :D és igen, ezt eltudtam dönteni pár mondatod alapján, és szinte biztos vagyok benne hogy nem tévedek :D
Hát igazából sok féle cigány van mindenkinél más a helyzet
Ez nálunk is ugyan így van mivel mi olyanok vagyunk akik rendesen tartsák a cigány szokásokat a fiatalabbakat egyre kevésbé érdeklik ezek a szokások mint pl h csak cigány lányt vehetünk és és őt megvenni kell a szüleitől és egy kisebb nagyobb lagzit kell csinálni
Na hát ez nálam úgy van hogy pont leszarom.
Azzal leszek együtt akit szeretek és nem azzal akit anyámék eldöntik lassan 2 és fél éve vagyok együtt egy magyar lánnyal először nem nagyon tetszett ez anyáméknak de én életem nekem ne szóljanak bele azóta persze már semmi problémájuk nincs vele kifejezetten szeretik őt
1 unokatestvéremmel is ez a helyzet aki kb nem meri elmondani a családtagjainak hogy a barátnője oda akar költözni hozzá mert nem néznének rá jó szemmel hogy nem tartsa a szokásokat
Másik unokatesómmal is ez a helyzet de nála sokkal rosszabb mivel ő lány és magyar barátja van
Lányokat sokkal jobban pórázon tartják vagy nem tudom most hogy fejezzem ki ezt normálisabban..:D:D:D
Szóval röviden annyi h a kölkök már nem tartsák a szokásukat és azzal vannak akik megszeretnek
Illetve a másik az hogy sok a ciga pewa és tök mind1 a lánynak h ki az h ha a srácnak az ask fm-jén van több mint 5ezer lájk nyilván ezzel most túloztam
Most ha egy cigány tud normálisan emberien viselkedni mint a többi normális ember miért ne szerethetne bele egy magyar lány? Azért cigány ember létemre is megmondom h nem sok ilyen van és a legtöbbjük egy mocskos kis g*ci be kell ismerni nem fogom őket védeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!