Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnt fel, hogy egyre több roma srác van magyar lánnyal?

Figyelt kérdés
Abszolút nem rosszallásból tettem fel a kérdést. Szerintem ez jó dolog, mondom ezt magyar srácként.. Ezzel is az bizonyítható, hogy már nincs olyan rasszizmus Magyarországon mint régebben.
2015. szept. 22. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért gondolod jó dolognak azt, hogy egy fehér magyar lányt egy cigány dug?

Am meg mivel a lányok többségének a barna bőr+sötét haj jön be. + a romák nagyon követik a mostani divatot, én úgyvettem észre, hogy 5 cigányból 4 páwa, divatmajom, metroszexuális. Azt meg megintcsak tudjuk, hogy elég sok lánynak szintén ez a stílus jön be. (persze ez leginkább a tizenéves korosztályra jellemző)

2015. szept. 22. 23:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy a barna bőr, barna haj+szem jön be nekik. Nekem is az jön be a lányoknál. Mert egyszerűen az a legvonzóbb.
2015. szept. 22. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

"Mert egyszerűen az a legvonzóbb"

g*cibuta vagy, hallode :D és igen, ezt eltudtam dönteni pár mondatod alapján, és szinte biztos vagyok benne hogy nem tévedek :D

2015. szept. 22. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Savanyú a szőlő?
2015. szept. 22. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
"Szerintem ez jó dolog" - Szerintem meg nem.
2015. szept. 22. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Sváb faluból származom, és láss csodát, a kutyát nem zavar, hogy németek és magyarok egymás mellett laknak, egymással házasodnak, stb. Vajon miért? Ha akkor a rasszizmus, hogy a cigányokat kiutálják mindenhonnan a gonosz magyarok, akkor a németekkel, szlovákokkal, örményekkel, stb. miért nincs gondja a többségnek? Nem lehet, hogy azért, mert a cigány „kultúra” enyhén nem kompatibilis az európaival? Persze tisztelet annak az elenyésző kisebbségnek a cigányok között, akik tudnak európai módon viselkedni — kevesen vannak, de léteznek!
2015. szept. 23. 00:40
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom mi a vonzó bennük. Lehet egyik másik "helyes" de attól még cigány. A vér nem válik vizzé. Pfuuuj.
2015. szept. 23. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
6%
Undorító az összes csaj aki képes összejönni egy cigánnyal, vagy négerrel,és ez fordítva is gaz!
2015. szept. 23. 07:46
 9/9 Lord Hidan ***** válasza:

Hát igazából sok féle cigány van mindenkinél más a helyzet

Ez nálunk is ugyan így van mivel mi olyanok vagyunk akik rendesen tartsák a cigány szokásokat a fiatalabbakat egyre kevésbé érdeklik ezek a szokások mint pl h csak cigány lányt vehetünk és és őt megvenni kell a szüleitől és egy kisebb nagyobb lagzit kell csinálni

Na hát ez nálam úgy van hogy pont leszarom.

Azzal leszek együtt akit szeretek és nem azzal akit anyámék eldöntik lassan 2 és fél éve vagyok együtt egy magyar lánnyal először nem nagyon tetszett ez anyáméknak de én életem nekem ne szóljanak bele azóta persze már semmi problémájuk nincs vele kifejezetten szeretik őt

1 unokatestvéremmel is ez a helyzet aki kb nem meri elmondani a családtagjainak hogy a barátnője oda akar költözni hozzá mert nem néznének rá jó szemmel hogy nem tartsa a szokásokat

Másik unokatesómmal is ez a helyzet de nála sokkal rosszabb mivel ő lány és magyar barátja van

Lányokat sokkal jobban pórázon tartják vagy nem tudom most hogy fejezzem ki ezt normálisabban..:D:D:D

Szóval röviden annyi h a kölkök már nem tartsák a szokásukat és azzal vannak akik megszeretnek

Illetve a másik az hogy sok a ciga pewa és tök mind1 a lánynak h ki az h ha a srácnak az ask fm-jén van több mint 5ezer lájk nyilván ezzel most túloztam

Most ha egy cigány tud normálisan emberien viselkedni mint a többi normális ember miért ne szerethetne bele egy magyar lány? Azért cigány ember létemre is megmondom h nem sok ilyen van és a legtöbbjük egy mocskos kis g*ci be kell ismerni nem fogom őket védeni:D

2015. szept. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!