Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fővárosi Szabó Ervin (könyvtár) tele van jóképű, jótestű meleg/bi egyetemista srácokkal. Ez csak Nekem tűnt fel? Vagy másnak is?
Igaz nem Budapesten élek, de a Debreceni Egyetem könyvtárában is hasonló a dolog. Amelyik fiú ott van, és mellé még jó teste is van, 99%, hogy kipróbálta már a másik oldalt is. :/
Vannak a könyvmolyok, akik persze full heterok, csak ők meg nem kellenek a nőknek.
Amúgy halál komolyan, a nők meg vannak veszve a meleg pasikért. Nem tudom az okát, de ha egy hetero férfi közeledik hozzájuk, akkor fenntartásaik vannak, a melegeket meg egyből puszival fogadják. WTF? o.O
27/F
Pár méterrel arrébb van a SOTE Mikszáth téri könyvtára, nézz be oda is, ott is sok a jótestű helyes meleg/bi pasi..
főleg külföldiek
ülj le vmelyik mellé és masszírozd meg kicsit a pad alatt a lábát :) Nincs vesztenivalód.
Köszi ! :DDD
Mindenképp benézek, főleg, hogy az éjjel-nappali :D
Nem volt semmi, se tanulás közben, se utána :D
De kaptam már privátokat XDDD csak én nem akarok ismerkedni
hogy jóképű és jó testű srácok vannak, biztos
de sajnos nem mindegyik meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!