Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fővárosi Szabó Ervin (könyvtár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fővárosi Szabó Ervin (könyvtár) tele van jóképű, jótestű meleg/bi egyetemista srácokkal. Ez csak Nekem tűnt fel? Vagy másnak is?

Figyelt kérdés
Vizsgaidőszakban Én is oda járok tanulni, 22/bi

2015. jún. 15. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%

Na mi lett, benéztél a SOTE könyvtárba is? :)

Amúgy azóta velem is megesett egy ilyen kaland, nevezetesen, mellém ült le "véletlen" egy magas szexi jóképű szőke (svéd/norvéd ??) srác. 10 perc után észrevettem, hogy mintha bámulna, a szokásostól eltérő módon. Amikor visszabámultam rá elmosolyodott és elpirult egy kicsit. Onnan már levágtam hogy ő is meleg, és elkeztem fogdosni a combját, simogatni, ilyesmi. Egyből felállt a farkam, meg az övé is, ami kissé ciki volt. De amikor elmúlt, lementünk együtt az épület elé cigizni, és megdumáltuk, hogy hétvégén átugrik hozzám. A végén egy tök jól sikerült dugás lett belőle :D

Szóval megéri "nyitott szemmel" járni arrafele :P

22F

2015. jún. 26. 13:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez kamu :D
2015. jún. 26. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
A 10, és 11 válaszoló nagyon cuki, még ha mese is az egész, de begerjesztettek.
2015. júl. 9. 18:59
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Sracok a kulfoldiek tenyleg ilyenek :DD

En ugyan nem konyvtarban, de 1 ora utan mar egymasnak is estunk.

Es o is ilyen 2 meter magas sexy csavo volt :D

2015. júl. 9. 19:08
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
hát igen... minden jó faszi meleg :P :D 22/F
2015. szept. 5. 15:42
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
úristen akkor megyek oda:DDDD
2015. szept. 5. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Köszi,hogy előre figyelmeztettél.:D Készültem menni a könyvtárba én is tanulni,de most már nem fogom zokon venni,ha keresztül néznek rajtam a melegek,mert nem tetszem nekik...:)

"ha egy hetero férfi közeledik hozzájuk, akkor fenntartásaik vannak, a melegeket meg egyből puszival fogadják. WTF? o.O"

A hetero srácokkal olyan fajta fenntartásaink vannak,hogy betalált még 1 kangörcsös srác, pedig néha jól esne férfival úgy beszélgetni,hogy nem dug meg a szemeivel. Na ezt egy meeg sráctól megkaphatjuk,ha jó fej.:D

2016. máj. 31. 01:34
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
én szoktam ott tanulni vagy sote könyvtárban, de még sose tűnt fel, hogy sok lenne a meleg:D rajtam kivül
2016. máj. 31. 08:45
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Eddig még csak egyszer voltam ott, de úgy tűnik, ezek után én is átszokok majd oda tanulni :D

21F/meleg

2016. jún. 1. 02:25
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
ezek után pont azért nem lesz kamu, mert majd minden meleg srác betér majd oda :D xd
2016. jún. 1. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!