Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fővárosi Szabó Ervin (könyvtár) tele van jóképű, jótestű meleg/bi egyetemista srácokkal. Ez csak Nekem tűnt fel? Vagy másnak is?
Na mi lett, benéztél a SOTE könyvtárba is? :)
Amúgy azóta velem is megesett egy ilyen kaland, nevezetesen, mellém ült le "véletlen" egy magas szexi jóképű szőke (svéd/norvéd ??) srác. 10 perc után észrevettem, hogy mintha bámulna, a szokásostól eltérő módon. Amikor visszabámultam rá elmosolyodott és elpirult egy kicsit. Onnan már levágtam hogy ő is meleg, és elkeztem fogdosni a combját, simogatni, ilyesmi. Egyből felállt a farkam, meg az övé is, ami kissé ciki volt. De amikor elmúlt, lementünk együtt az épület elé cigizni, és megdumáltuk, hogy hétvégén átugrik hozzám. A végén egy tök jól sikerült dugás lett belőle :D
Szóval megéri "nyitott szemmel" járni arrafele :P
22F
Sracok a kulfoldiek tenyleg ilyenek :DD
En ugyan nem konyvtarban, de 1 ora utan mar egymasnak is estunk.
Es o is ilyen 2 meter magas sexy csavo volt :D
Köszi,hogy előre figyelmeztettél.:D Készültem menni a könyvtárba én is tanulni,de most már nem fogom zokon venni,ha keresztül néznek rajtam a melegek,mert nem tetszem nekik...:)
"ha egy hetero férfi közeledik hozzájuk, akkor fenntartásaik vannak, a melegeket meg egyből puszival fogadják. WTF? o.O"
A hetero srácokkal olyan fajta fenntartásaink vannak,hogy betalált még 1 kangörcsös srác, pedig néha jól esne férfival úgy beszélgetni,hogy nem dug meg a szemeivel. Na ezt egy meeg sráctól megkaphatjuk,ha jó fej.:D
Eddig még csak egyszer voltam ott, de úgy tűnik, ezek után én is átszokok majd oda tanulni :D
21F/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!