Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 5 lányból 5 tűnt el egyetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 lányból 5 tűnt el egyetlen nap alatt. Most komolyan ne legyek ideges?

Figyelt kérdés

Egyikkel ma találkoztam volna nálam, de egyetlen szó nélkül eltűnt, telefont sem vette fel egész nap.

A többi akikkel netem beszélgettem pedig ugyanúgy. Mégis mi van a nőkkel? :O

Vagy a bolygók állnak úgy, hogy ma minden összejött nekem?

2016. márc. 27. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Nőnek akkor higyj, ha a ló legeli a sírjáról a virágot...
2016. márc. 27. 21:15
 2/9 VirágésBence ***** válasza:
65%
Vagy csináltál valamit vagy csak mind a családjukkal vannak így húsvétkor, de mivel volt 47 nem fogadott hívása így idegbetegnek néz és inkább nem is hív vissza. Ok nélkül nem történik semmi.
2016. márc. 27. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ismerős helyzet! :D Próbáld meg lazán venni... Pár hét szünet, utána kezdj el másokkal beszélgetni.
2016. márc. 27. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, hogy mi milyen okból történik, de egy minimális egyenességet azért elvárnék.

Az egyetlen ami kikészít, ha egyik napról a másikra igronálnak holott egészen addig teljesen olajozottan ment minden. Lehet, hogy a családjával van, de tényleg olyan nehéz lenne felvenni a telefont egész nap?

És nem 47 hívásról van szó, hanem úgy 6-7-ről. 2-3 óránként hívtam, hogy most mégis mi van vagy nem esett baja.

2016. márc. 27. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Aki nem hogy nem megy el, de még annyiba se vesz hogy jelezze miért, azzal nem érdemes foglalkoznod.

Inkább keress másikat.

2016. márc. 27. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Futottam már bele én is ilyenekbe.. Rengeteg ilyen gyökér nő van és kevés tisztességes kivétel. A férfi értéktelen ebben a világban és ezt ők is tudják, értök megy a "harc" ezért van joguk válogatni a férfiakból. Egy dolog biztos.. Ha ilyen william levy féle lennél 100%, hogy nem koptattak volna le.
2016. márc. 27. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit vársz akkor, amikor 6 nem fogadott hívás után 7edjere is felhívod?Ez már zaklatás, nem csoda hogy menekül tőled. A nők pedig okosabbak annál, hogy magyarázatokat adjanak, mert egy megszállott szamara nincs olyan magyarázat amit ne tudna félreertelmezni.
2016. márc. 27. 21:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Alex C

A kommented akkora marhaság, hogy reagálni sem lehet rá mit.

És, hogy mit várok egy nőtől? Hogy viselkedjen felnőtt módjára, felvegye a telefont, hogy elmondja, hogy mi van.

Nem vagyok megszállott, de ha valaki egy szó nélkül lelép úgy, hogy az utolsó találkozáskor még ő nyomult akkor érthető a mindfuck.

2016. márc. 27. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Jol atbaxott teged
2016. márc. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!