Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 lányból 5 tűnt el egyetlen nap alatt. Most komolyan ne legyek ideges?
Egyikkel ma találkoztam volna nálam, de egyetlen szó nélkül eltűnt, telefont sem vette fel egész nap.
A többi akikkel netem beszélgettem pedig ugyanúgy. Mégis mi van a nőkkel? :O
Vagy a bolygók állnak úgy, hogy ma minden összejött nekem?
Nem érdekel, hogy mi milyen okból történik, de egy minimális egyenességet azért elvárnék.
Az egyetlen ami kikészít, ha egyik napról a másikra igronálnak holott egészen addig teljesen olajozottan ment minden. Lehet, hogy a családjával van, de tényleg olyan nehéz lenne felvenni a telefont egész nap?
És nem 47 hívásról van szó, hanem úgy 6-7-ről. 2-3 óránként hívtam, hogy most mégis mi van vagy nem esett baja.
Aki nem hogy nem megy el, de még annyiba se vesz hogy jelezze miért, azzal nem érdemes foglalkoznod.
Inkább keress másikat.
Alex C
A kommented akkora marhaság, hogy reagálni sem lehet rá mit.
És, hogy mit várok egy nőtől? Hogy viselkedjen felnőtt módjára, felvegye a telefont, hogy elmondja, hogy mi van.
Nem vagyok megszállott, de ha valaki egy szó nélkül lelép úgy, hogy az utolsó találkozáskor még ő nyomult akkor érthető a mindfuck.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!