Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sraccal aludtam egy szobaban kulon agyban most akkor meleg lettem? Folytatas lent
Figyelt kérdés
A helyzet hogy ejjel beletette a szamba a peniszet es en fel alomban ereztem de nem igazan tudtam magamrol csak mikor mondta mintha emlekesztem volna ra azt hittem csak egy alom es reggel mikor ezzel eloalt hat lehidaltam most mit tegyek? Igy mar nem akarok egy szobaban lenni vele azt hittem normalis lesz. Egyebkent ez ilyen kirandulas fele egy csoportal meg mielott kerdeznetek mashol nem volt hely es eszembe nem jutott volna ilyen rola.2016. jún. 22. 16:35
1/15 anonim válasza:
Nem lettél meleg nyugi :D még csak langyos sem.
Kérd meg a srácot szépen , ez neked nem nyerő..legközelebb harapsz :D
Vagy szólj tanárnak..Köpd be :)
Mennyi idősek vagytok?
2/15 anonim válasza:
Igen az lettél. Éjcaka megerőszakolt.
Szivás kellett neked ott aluni
3/15 anonim válasza:
Hát te csőbu*i lettél már bocsi :)
4/15 anonim válasza:
Én évekig laktam a koliban egy meleg sráccal. Semmi gond nem volt vele, nagyon jófej srác. :D
Nem ettől leszel meleg. Nézz utána mit is jelent a szó.
5/15 A kérdező kommentje:
20 vagyok! Nincs akinek bekopjem es amugyse kopnem be csak jeleznem mashol szeretnek aludni de nincs lehetoseg cserelni. Amugy 4# en is azt hittem normalis mert van egy meleg srac haverom es nem volt vele gond.
2016. jún. 22. 16:57
6/15 anonim válasza:
Bmeg ez erőszaknak minősül.
Én nyugodtan jelenteném.
10/15 anonim válasza:
Ez nemi erőszak. Börtön jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!