Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva. Mi lesz a "folytatás" ha lesz?!
Sziasztok!
Nem is tudom,hogy írjam le a helyzetem. 20on éves fiú vagyok,külföldön dolgozom,szexmunkásként. Nemrég volt egy vendégem,most voltam vele először együtt,de nem tudom megfogalmazni milyen jó volt. Persze fizetett,és csak egy vendég volt nekem,de...
Konkrétan szeretkeztünk abban az X órában,amit kifizetett és nem csak egy gyors dugás volt,mint máskor más vendéggel. Rég is volt vendégem,vágytam is már a szexre,és egy olyan szeretkezésben volt részem mint ezelőtt soha.
És most totál felvagyok töltődve,boldog is vagyok és a vendégen jár az eszem azóta is,és azon ami volt :)
Csak egy vendég nekem,én meg számára egy ku_rva a többi közül gondolom én,de nem tudom. Mit tegyek? Tudom,jön a többi és megy minden úgy ahogy kell,de Ő most... ?! Itt van a fejemben és nem tudom tényleg :/
Előre is kőszönöm.
Nem akarom osszetorni az alom vilagod De neki nem hiszem,hogy barmit is jelentenel. Benned felebredt a vagy egy normalis kapcsolatra a rengeteg idegennel valo Dugas utan ami teljesen ertheto, mert az ember lelke is vagyik egy ido utan tarsra. Egyszeruen mas volt vele mint a tobbivel es ez a mas, ez a plussz valtotta ki ezeket az erzelmeket beloled. Jobb ha elfelejted.
Meg nem basztatni akarlak De nem tudnal valami erkolcsosebbet es emberibbet dolgozni De komolyan?! Akkor nem volna ilyen problemad
18/L
Kedves #1 válaszoló:
Köszönöm a válaszod! Mint írtam a kérdésben is,tisztában vagyok vele,hogy csak egy ku_rva voltam neki a többi közül. És igen,ember vagyok,van lelkem és vágyom a szerelemre,boldogságra. És más volt Ő,mint a többi. A munkáról meg annyit,hogy nem jókedvemből csinálom ezt,amit
Hát az tény hogy a munkád nem a legerkölcsösebb. De itt nem ez a lényeg. Ha szeretnéd akkor vetesd el magad vele. Vagy pontosabban vegyen meg téged. Azt hiszem ez mükádik ebben az iparban nem? Mármint fizetérted X összeget és akkor elvisz magával és csak az övé vagy nem? Bocs nem akartalak megsérteni de mintha halotam volna már ilyenröl.
De amugy van erkölcsösebb munka amivel ennyi/vagy még töbvet lehet keresni az a politika. Mint z.B. én
Köszönöm a válaszokat!
#3: Ha vissza jön,mert vissza fog jönni biztos..akkor többet beszelgétek vele,elmondom neki milyen jó volt vele és örülnék neki ha rendszeresen járna hozzám! :) Eszem ágában sincs felállítani a képzeletbeli falat mikor Ő jön.
#4: Nem is kértem,hogy állj össze velem
#5: Zagyvaságokat beszélsz vagyis írsz össze-vissza..
#7:
Köszönöm! :)
Az egészségemmel semmi gond,és hetente járok dokihoz tesztet csináltatni. A vendég pedig igen,semmi esély kb. arra,hogy Ő is többet érezzen valamivel, mint én. Azt nem mondon,hogy suerelmes vagyok! Mert nem vagyok az! Csak nagyon jó volt vele,és szimpatikus az ember és számomra helyes is :) És a többi vendéghez képest,vele volt most 1x tényleg jó és mint írtam,nem egy szimpla dugás volt..
Köszönöm hogy azt irtad zagyvaságokat irok pedig nem. De ha szeretnéd szivesen beszélgetek veled ezendolgokrol.
5# voltam
Adj neki kedvezményt, hogy megmaradjon ügyfélnek.
Vagy ne óradíjat számíts fel neki, hanem élvezésenként fizessen, hogy érdeke legyen hosszadalmasan járatni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!