Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva. Mi lesz a "folytatás" ha lesz?!
Sziasztok!
Nem is tudom,hogy írjam le a helyzetem. 20on éves fiú vagyok,külföldön dolgozom,szexmunkásként. Nemrég volt egy vendégem,most voltam vele először együtt,de nem tudom megfogalmazni milyen jó volt. Persze fizetett,és csak egy vendég volt nekem,de...
Konkrétan szeretkeztünk abban az X órában,amit kifizetett és nem csak egy gyors dugás volt,mint máskor más vendéggel. Rég is volt vendégem,vágytam is már a szexre,és egy olyan szeretkezésben volt részem mint ezelőtt soha.
És most totál felvagyok töltődve,boldog is vagyok és a vendégen jár az eszem azóta is,és azon ami volt :)
Csak egy vendég nekem,én meg számára egy ku_rva a többi közül gondolom én,de nem tudom. Mit tegyek? Tudom,jön a többi és megy minden úgy ahogy kell,de Ő most... ?! Itt van a fejemben és nem tudom tényleg :/
Előre is kőszönöm.
Koszonom a valaszokat!
A vendegek meg valtozatosak,van ilyen is-olyan is :)
Köszönöm a választ #13
Igen,én is így gondolom már,hogy vannak ilyen vendégek is.
Megadja a módját a szexnek és az már-már szeretkezésnek minősül.
Mikor vissza jön akkor remélem ismét így lesz,és próbálom a munkát külön választani a magánélettől.
Ha valaki nézi még a kérdést,és érdekli,hogy mi lett a történet vége:
Volt bent 2x a vendég,de elmondása szerint csak próba voltam neki és semmi több. Igaz,ezek ellenére mind 2x csókváltás volt a beszélgetések után.
De pár napja haza jöttem,az hogy végleg,vagy csak ideiglenesen az majd kiderül a későbbiekben. De most kell a pihi :)
Nem olvastam a többi választ, csak az én gondolatomat írom le a dologról:
Ha vissza fog menni hozzád, akár többször is és még mindig olyan jó lesz vele akkor meg lehet gondolni a dolgot...
Ha többet nem keres, akkor igen, csak egy egyszeri dolog voltál a számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!