Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek lesz folytatása a...

Szerintetek lesz folytatása a Barátok közt mai részében látható meleg szituációnak?

Figyelt kérdés
Egy szállító srác, aki mellesleg nagyon bejött Alíznak, megadta a számát Szabinak, hogy hívja fel, ha szeretné! Szerintem annyira cuki volt, jó lenne, ha kiderülne, hogy Szabi igazából biszex. :)

2013. dec. 11. 23:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
86%
hát szerintem majd elhívja sörözni a szabikát és leitatja és bevágja neki a méteres kékerest :)
2013. dec. 11. 23:32
 2/11 anonim válasza:
24%
Ne haragudj, de te full h***e vagy..
2013. dec. 11. 23:33
 3/11 anonim válasza:
100%
Lehet miatt tűnik el a Szabika! Szerelembe esik és majd integet Lucának! :)
2013. dec. 11. 23:33
 4/11 Költőnő? ***** válasza:
100%
édesmamaszorítsmagadhoz....
2013. dec. 11. 23:43
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Jepsen klipjét nyúlták,nem?
2013. dec. 11. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, mostanában tényleg még a csapból is mi melegek folyunk! :D
2013. dec. 11. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a Szabi a Lalival vagy a Joe-val fog összejönni, vagy a Kristóf fogja megdöngetni.
2013. dec. 12. 00:28
 8/11 anonim válasza:
3%
Olyan nincs hogy biszex. Ha valaki ferfi ketera mas ferfiakra vagyik, akkor az illeto homoszexualis. ;)
2013. dec. 12. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó elõtti: elég sokan, különben már nem menne!

Utolsó: Ha lányokra is vágyik, akkor biszex!

2013. dec. 12. 13:11
 10/11 anonim válasza:
76%

Bevágja a méteres kékest...én ezt még sehol nem hallottam de röhögőgörcsöt kaptam :D

Na a lényegre térve, figyelj nem tudom van-e olyan kategória hogy "Sorozatok, filmek" ...de ha nincs is ez a kérdése nem igazán illik ide. Nem nézem a Barátok közt-öt, és őszintén nem is érdekel sem ez sem a másik sorozat. Na, de most komolyan a magyar sorozatokba, filmekbe nem igazán rakják bele a homoszexualitást ha meg igen, akkor olyan otromba módon mint a nemrég mozivászonra vitt "csodálatos" Coming out - ami annyira szar lett hogy a végén elszégyelltem magam mert meleg vagyok. Szóval ha bele is rakják akkor majd valami nyávogó kis nőies fiúkává fog változni a srác aki ide-oda dobálja a seggét. Mert Magyarországon úgy tűnik így ítél a lakosság...

2013. dec. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!