(Meleg kérdés) Nem tudom meleg vagyok-e, de nagyon tetszik egy fiú. Szerintetek az vagyok? (Folytatás lent. ) 14/F
Figyelt kérdés
Eddig még soha nem éreztem semmit fiúk iránt ,de év elején jött egy új fiú a másik osztályba gyönyörű kék szemekkel és szőke hajjal ,majd azon kaptam magam ,hogy folyton őt keresem a szememmel és ,hogy nem telik el úgy nap ,hogy ne gondolnék rá. Ma este azt álmodtam ,hogy egy barátjával (fiú) csókolózott és teljesen féltékeny lettem és ébredés után is percekig olyan rossz érzésem volt. Viszont még sosem fantáziáltam szexről se nővel ,se férfivel. Szerintetek akkor most meleg vagyok? Még sosem éreztem így senki iránt ,mint ő iránta.2014. márc. 23. 18:06
1/16 anonim válasza:
"codfan" Igen,határozottan meleg vagy.
2/16 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy az első erotikus álmom nekem is egy fiú osztálytársammal volt...és igen, én meleg vagyok. De hogy nálad mi a helyzet, azt nem tudom, meglátod majd, hogy mennyire érdekelnek a lányok.
3/16 anonim válasza:
Akinek szexuális fantáziája van a saját nemével meleg. Hetero férfi nem áradozik egy másik férfi gyönyörű kék szemeiről...
4/16 anonim válasza:
így jártál, majd idővel elfogadod magad.
5/16 My Conserve válasza:
Van biszexualitás is, azokat hívják így, akiknek a szép lányok és a szép fiúk is tetszenek. Tehát lehet, hogy bi vagy, nem biztos, hogy meleg.
Vannak olyan kisfiúk is, akik gyakorlatilag úgy néznek ki, mint a korukbeli lányok, a hangjuk, az arcuk teljesen olyan. Aki rájuk gerjed, az nem mindig meleg. Ezt te tudnád jobban belőni - persze elég kicsi az esélye, hogy pont ilyen az osztálytársad, meg a tesiórákon, gondolom, már láttál belőle annyit, hogy a teste se tűnjön lányosnak.
6/16 anonim válasza:
A leírtak alapján valószínű, hogy meleg vagy.
Nekem is volt hasonló élményem, álmok, meg ilyesmi, csak 12 évesen, és meleg vagyok.
7/16 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy igen, az vagy.
8/16 anonim válasza:
Nem tudom mi vagy,de keress egy szép lányt és azt nézegesd,méricskéld.Nem szabad ilyen hamar elszánnod magad erre.Nagyon sok gyönyörű lány van,akik angyal szépek.Csináld ezt még néhány évig és meglátod,hogy nem vagy az,ha meg még mindig a fiúkat lesed a tinédzserkor után is,akkor az vagy ,de addig még van esély ,hogy nem.
9/16 anonim válasza:
Ja, aztán amíg mások csajoznak meg pasiznak, ő nyomja el, amit érez, és 20 évesen jöjjön rá, hogy egy csomó szép évet elpazarolt arra, hogy próbálta magát megváltoztatni, ahelyett, hogy ő is megélte volna a szerelmet. Azok az évek már nem jönnek vissza!
10/16 anonim válasza:
Lehet, hogy van benned erre hajlam. Ezzel semmi baj nincs. A legfontosabb, hogy ne tartsd magad ez miatt "másnak". Ez teljesen normális, még az állatvilágban is előfordul ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!