Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hol szoktatok maszturbálni?
Figyelt kérdés
Megvárjátok, amíg egyedül vagytok?#homoszexualitás #maszturbálás #meztelen #pénisz #biszexualitás #hímvessző #heteroszexualitás #herezacskó #farok
2016. ápr. 25. 10:06
31/48 anonim válasza:
Van amikor megvárom de, általában úgy verem ki amikor vannak a házban. Izgalmasabb is, meg nem mindig mennek el. És az ágyban vagy a zuhanyzóban verem ki.
32/48 anonim válasza:
Én akkor is csinálom mikor itthon vannak olyan 21-24 óra tájban meztelen az ágyamban a gép előtt ülve nézem a szˇx
videót és izgatom a csiklómat. Majd zuhanyzó és jöhet a zuhanyrózsa
34/48 anonim válasza:
#24-esnek Oh egy retkes heteró. Amúgy a szobámban szoktam az ágyon fekve.
35/48 anonim válasza:
Hol nem? A saját, a nagymamáim és a barátaim házban már nincs 1 olyan helyiség ahol ne masztiztam vagy szexeltem volna. :S
36/48 anonim válasza:
Amikor egyedül vagyok olyankor órákon át izgatom magam a hálószobában mesztelenül az ágyon hanyatfekve terpesztve! :-P közben chatelek másokkal,webcamozok és van hogy madztis videókat nézek :-P !pasi 26
38/48 anonim válasza:
A lakásban bárhol, akkor is, ha nem egyedül vagyok itthon. Max arra figyelek, hogy ne zavarjanak.
39/48 anonim válasza:
Én vagy a szobámban (ilyenkor csak megújjazom magam) vagy a fürdöszobában (ilyenkor szoktam feldugni dolgokat is)
16 éves lány
40/48 Lilike8657 válasza:
én megvárom míg mindenki elalszik kimegyek a fürdőbe és ott csinálom 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!