Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hol szoktatok maszturbálni?
Figyelt kérdés
Megvárjátok, amíg egyedül vagytok?#homoszexualitás #maszturbálás #meztelen #pénisz #biszexualitás #hímvessző #heteroszexualitás #herezacskó #farok
2016. ápr. 25. 10:06
1/48 anonim válasza:
ja. én épp most csapom ki. 18/f
2/48 A kérdező kommentje:
1. Melyik helyiségben és hogyan?
2016. ápr. 25. 10:19
3/48 anonim válasza:
Igen, nem bírok úgy, hogy mások megzavarhatnak. Egyszerűen felfekszek az ágyra és bámulom a monitort.
4/48 anonim válasza:
változó csaptam már ki a kertben is
5/48 anonim válasza:
amikor elalszik a nejem,kimegyek a fürdőszobába és lesek ,nem ébredezik-e?>...........és , kiverem......,mert nem mindig őt akarom...
6/48 anonim válasza:
Fürdőben hálóban konyhában nappaliban kertben napozás közben. 23L
7/48 anonim válasza:
Nem szoktam megvárni. Szerintem ez így még izgalmasabbá teszi, hogy bármikor történhet valami (de azért ha zajt hallok gyorsan elteszem)
És hát a szokásos a szobában az ágyon, széken, zuhanyzóban, tükör előtt, nappaliban, kertben... Ahol van hely;)
15/f
8/48 anonim válasza:
Az ágyban és a pasim folytatja.
9/48 anonim válasza:
Attol fugg hogy mikor hol tudom/akarom..
Csináltam már szobában,nappaliban,fürdőszoban, zuhanyzóban. A reggel, délben, este, hajnalban, nem nagyon zavar ha vannak itthon. Max úgy csinálom hogy ne vegyek eszre.
15/F
10/48 anonim válasza:
Albiban csak a szobámban tudok :) De ott sokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!