Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hol szoktatok maszturbálni?
Figyelt kérdés
Megvárjátok, amíg egyedül vagytok?#homoszexualitás #maszturbálás #meztelen #pénisz #biszexualitás #hímvessző #heteroszexualitás #herezacskó #farok
2016. ápr. 25. 10:06
11/48 anonim válasza:
Ahol épp rámjön a kangörcs... konyha, fürdőszoba, hálószoba, nappali, stb. Általában egyedül szeretem csinálni, amikor a barátom nincs itthon vagy épp másik szobában van. De olyan is volt, hogy rajtakaptuk egymást, miközben egyikünk verte és olyankor közösen fejeztük be.
26f m
12/48 anonim válasza:
Nem szoktam megvárni hogy egyedül legyek. Csak bemegyek a mosdóba szobámba vagy bárhova hogy magam legyek. Vagy elég ha csak nem figyelnek rám.
13/48 anonim válasza:
mindenhol,de tényleg.
és nem erdekel,hogy ki van itthon.
14/48 anonim válasza:
A zuhany alatt a legromantikusabb.
De furcsa lehet, én pl nem szeretek maszturbálni, én azt jobban szeretem ha a pasim dug.
25f
15/48 anonim válasza:
barátommal élek és általaban zihany közben, lefekvés előtt az ágyban, reggel maszturbálok. nem mondig vagyok egyedül
16/48 anonim válasza:
A hálóban.
Régebben folyton a fürdőben csináltam, de már leszoktam erről, inkább a hálóban, és utána elmegyek fürdeni.
Egyszer volt olyan, hogy a kertben, de aztán kisgyerekes család költözött a szomszédba, szóval inkább már nem. :D
17/48 anonim válasza:
Ha egyedul vagyok akkor nem ismerek hatarokat de ha otthon van valaki akk wc
18/48 anonim válasza:
Szobámban be zárom az ajtót, ágyból látom ha valaki kozeledne, nem okoz gondot ha otthon van mindenki
19/48 kivancsifancsii válasza:
Otthon már minden szobában vertem. De vertem még kertben, vonaton, bicikli úton, strand öltözőben, suli wc-ben... Kanos vagyok na :D 16/f
20/48 anonim válasza:
Leginkább az ágyban, ha nincs más a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!