Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A jó testű pasik miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó testű pasik miért nem zuhanyoznak soha kondizás után?

Figyelt kérdés
Tele a konditerem fullosabbnál fullosabb pasikkal, de egyet sem látni a zuhanyzóban. Vagy senki sincs bent, vagy 60-as vénemberek lógatják a farkukat.
2016. ápr. 18. 18:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy ez parasztság, de ez nemi orientációtól teljesen független.Egy meztelen nőt se illik megbámulni akarata ellenére. Miért akarom őket bámulni? Ezt most komolyan kérdezed?:D Te miért akarnál meztelen nőket bámulni? Mert szépek és jól esik. Elárulom, hogy ha egy fullos nagymellű nő ott szappanozná magát te is néznéd attól függetlenül, hogy nem nyúlhatsz hozzá, és valszeg tökön is rúgna ha észrevenné.

Most vagyok túl egy szakításon, de köszi a tippet:DDD

Azt meg nyilván tudom, hogy nem ott fognak "beakasztani", mert 1: van realitásérzékem 2: nem hagynám, hogy egy vadidegen beakasszon 3: egy nyilvános zuhanyzóban meg főleg nem.

2016. ápr. 23. 12:51
 22/25 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

"Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Menj meleg szaunába, ott korosztályosan van többféle! - vagy - Törökfürdőbe ahova turisták és melegek járnak fiatalok is! - ja és zuhanyzásnál teljesen meztelenek.

Edzőterem: Amúgy meg ahova én árok kondizni, ott a recepcióval pont szemben a férfi öltöző, és nem csak a recepciós lány lát mindent ajtónyitáskor. Ezen kívül van testépítő, és más sportoló is, és csak fiatalok vannak. Amúgy a legújabb profi gépekkel van felszerelve a hely.

2016. jún. 14. 13:04
 23/25 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
jav.: én járok*
2016. jún. 14. 13:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, kérdező?
2016. szept. 26. 10:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktamzuhanyozni edés után
2016. szept. 27. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!