Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó testű pasik miért nem zuhanyoznak soha kondizás után?
Figyelt kérdés
Tele a konditerem fullosabbnál fullosabb pasikkal, de egyet sem látni a zuhanyzóban. Vagy senki sincs bent, vagy 60-as vénemberek lógatják a farkukat.2016. ápr. 18. 18:52
1/25 anonim válasza:
Én szoktam zuhanyozni :D
te? hány éves vagy?
2/25 A kérdező kommentje:
Én is szoktam mert nem szeretek büdös lenni:D 20
2016. ápr. 18. 18:58
4/25 anonim válasza:
Mert kis farokkal ciki tudod a sok szuri és a többi teszi nyilván ezért .
5/25 kovpet válasza:
Nálam itthon is van víz, viszont nincs gomba. Aztán nekem ez így jobb, bár én annyira nem vagyok már olyan helyes meg fiatal, de gondolom ők is hasonlóan gondolkoznak :)
6/25 A kérdező kommentje:
Számomra érthetetlen okokból fel-alá járkálnak meztelenül, mintha bárki is kíváncsi lenne rájuk.
Hát nem tudom. Feltalálták már a papucsot, szóval lábgombát se kapnának, illetve amíg eljutnak hazáig húzzák maguk után az intenzív izzadságszagot, arról nem is beszélve, hogy igazán jó lenne megbámulni őket egy fárasztó edzés után:D
2016. ápr. 18. 19:13
7/25 anonim válasza:
Nekem a levezetés a 20 perces kocogás hazáig, szóval mire végzek az edzéssel pont hazaérek és a saját birodalmamban tudok zuhanyozni.
8/25 anonim válasza:
Még a végén rabuknal ott az egyik farokra... (Egy jó testű,zuhanyzos pasi)
9/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem láttam ott még erre alkalmas egyént:D
2016. ápr. 18. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!