Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek zuhanyoznak szex után? És utána visszafekszenek a szétizzadt lepedőre? Ez hogy van így?
-szex után csak akkor van (cicamozsdás) ha síkosítót is használtunk. Különben minek zuhanyoznánk?
- nem izzadunk úgy mint egy ló, csak annyira mint kb kávéfózés közben. Szal nincs szetizzadva a lepedő.
Ha neked igen, akkor nézesd meg magad
Ha zavar,cseréld le!
De ennyi erővel a lepedő alatti takarót,ágyhuzatot is érinti,mert nyilván nem vízhatlan a lepedőd sem.
Azt is kimosnád mindig?
Hát mi néha szétizzadjuk, én nem tudom, mit csinál az, akit nem izzaszt meg jobban egy kávéfőzésnél, egy keményebb menet mindig fárasztóbb is :D
De zuhanyozni nem nagyon szoktunk utána, csak ha muszáj. Egyébként meg összebújunk a szétizzadt lepedőn és úgy ahogy vagyunk, elalszunk :D
Mekkora gondok!
Tudjátok mit, Ti inkább hagyjátok rám a dugást!
Még csak 60 vagyok, és elbírok még +pár csajjal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!