Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik nem élveztek el a szex során! Utána nektek is kell extra lelki törődés? Babusgatás, beszélgetés, ilyesmi.
Figyelt kérdés
Anélkül olyan, mintha csak kihasználtak volna, pedig én is akartam a szexet. :(2015. szept. 25. 20:43
1/8 LePeDő válasza:
Én ha nem élvezek el akkor inkább egy plusz menetet kérek a pasimtól extra odafigyeléssel és erőbedobással a részéről :D
2/8 anonim válasza:
Nekem olyankor egy jó nyalás vagy ujjazás kell. Nincs szükségem babusgatásra.
3/8 anonim válasza:
Olyan nincs hogy te nem élvezel el szex közben az a pasi szégyene.Meg persze utána jár még a babusgatás,simogatás,beszélgetés...
4/8 anonim válasza:
A pasi szégyene? Nono, akkor én még 38 év alatt nem találkoztam rendes pasival? Merthogy nekem aktus közben nem szokott lenni orgazmusom és ha jól tudom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
5/8 anonim válasza:
persze ez elofordulhat mindket felnel hogy n elvez el valamelyik. nemszabad abba hagyni egy kis piheno utan ujra kel kezdeni vagy oralisan vagy csak ahogy jon a szex a lenyeg figyeljunk a masikra!
6/8 anonim válasza:
Nem érzem magam kihasználva, de orgazmus nélkül vagy azzal, jól esik, ha utána van egy kis pihenés és bújás.
7/8 anonim válasza:
Ha nem volt még orgazmusod 38 évesen akkor az probléma de orvosolható pl. szexológus vagy orvos által.Elméletileg minden nő képes orgazmusra bár lehet anélkül is élni,kihagyhatod ezt az extra élvezetet.
8/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem volt még orgazmusom? Azt mondtam: aktus közben. Nyilván ha kinyal vagy megujjaz, akkor van. Ha magamnak csinálom, akkor is. Itt most az aktus közbeni orgazmusól volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!