Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A jó testű pasik miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó testű pasik miért nem zuhanyoznak soha kondizás után?

Figyelt kérdés
Tele a konditerem fullosabbnál fullosabb pasikkal, de egyet sem látni a zuhanyzóban. Vagy senki sincs bent, vagy 60-as vénemberek lógatják a farkukat.
2016. ápr. 18. 18:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha csak nem vagy 60 éves még nem láttalak zuhanyozni:D
2016. ápr. 18. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
34vok rendkívül jó formában. :)
2016. ápr. 18. 19:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Akkor tuti nem egy helyre járunk:D
2016. ápr. 18. 19:45
 14/25 anonim ***** válasza:
92%
Miért, melyik kondiba jársz?:D
2016. ápr. 18. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

én láttam már a zuhanyban sok jó testü pasit

nem ritka az

2016. ápr. 20. 00:00
 16/25 anonim válasza:
71%
Félnek, hogy leejtik a szappant és akkor.... :D
2016. ápr. 21. 19:48
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Ugye lány vagy?
2016. ápr. 22. 05:00
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
Ez már milyen unfair dolog, spicliség homokosoknak/leszbikusoknak...!? Heteroknak sehogy sincs az ilyenre lehetőségük
2016. ápr. 22. 10:02
 19/25 A kérdező kommentje:

17-es : igen a gyakorikerdeseken a homokos kategoriaba iro ferfiak koztt zuhanyzo no vagyok eltalaltad.

18-as: 1: miert lenne unfair? Ha nok zuhanyoznanak korulotted te ugyan csukott szemmel zuhanyoznal? 2: a spicliseg valami tok mas, nem ideillo dolgot jelen 3: pereld be a konditermeket amiert nem koedukaltak a zuhanyzok :DD

2016. ápr. 22. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

bocs, nem néztem a kategóriát csak kattintgattam a szexualitás kategóriába... reméltem, hogy a zuhanyzókkal van valami kavarás, hogy nőként nézegethetnéd a pasikat... aztán amikor megírtam, pont láttam, hogy "hoppá homoszexualitás"... mondtam, na most erre harapni fogtok :D. jól le is lettem pontozva, mondjuk lesz*rom.

egyébként lehet pont ezért nem zuhanyoznak... gondolják, hogy esetleg, ha nem is a b*zik, de mások bámulják majd őket, ez nagyon zavaró tud lenni... nem mondom, hogy parasztság a részedről, mert nehéz lehet bírni, én se bírnám az ellenkező nem, szép példányaival kapcsolatban, de attól még tkp az. amúgy meg miért akarod őket bámulni? a legjobb amit várhatsz ettől, hogy valaki beszól, vagy orrba nyom, ha már úgy is jó erős csávókról beszélünk. oké, írtam én is, hogy nehéz megállni, de úgyse fogsz pont ott ismerkedni valakivel, fura, hogy ilyen vagy, nekem inkább pont, hogy zavaró helyzet lenne, hogy ott állnak, én meg nem bírok nem odanézni, a farkamnak is alig bírok parancsolni, ők meg mindezt bármelyik pillanatban észrevehetik, úgy hogy a férfi homokosokkal szemben azért a férfiak nem túl toleránsak. mert az még oké, hogy beszabadulok egy fullos tinilányokkal teli zuhanyzóba és akkor ki tudom magam magyarázni, meg max. sikoltoznak. hmm... a jó kis tábori emlékek :D. szóval a lényeg, hogy engem inkább zavarba hozna ez az egész szituáció, nem még élvezném... úgyse csinálhatok senkivel se semmit, nem ott fognak beakasztani nekem. ha pedig keresnél egy párt, akkor nyilván nem lennének ilyen igényeid, hogy mások után leskelődj... én inkább ezt tanácsolom neked, ha tanácsolhatok valamit.

én meg ezek után jobban fogok vigyázni az öltözőbe :D. de amúgy komolyan. ez elég zavaró helyzet nekünk is, főleg a te bizarr esetedben, nekünk igazán zavaró. múltkor pont nagyon nekivetkőzősen zuhanyoztam úszás után...

2016. ápr. 23. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!