Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki semmit sem tud a homoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki semmit sem tud a homoszexualitásról, nem is érdekli a téma, az miért fröcsögi a melegellenes érveket?

Figyelt kérdés

Többször találkoztam már ezzel a jelenséggel itt is, meg máshol is, főleg posztok, képek alatt.

Példa:

Volt egy érdekesség, miszerint 2 fiú pingvin felnevelt egy kis pingvint.

Erre nem egy olyan komment volt alatta, hogy "na már ők is kezdik", "ők is majd felvonulnak" meg "micsoda rendellenes, természetellenes" stb.

Tehát a természetben is előfordul, ott volt az élő példa rá, és akkor nem egy ember mondta rá, hogy "természetellenes". De miért?

Komolyan ha valaki látja, hogy ez bizony természetes, mert előfordul majdnem minden gerinces állatnál, akkor hogyan mondhatja azt, hogy természetellenes?

Ha valakit nem érdekel a homoszexualitás, az miért szajkózza össze-vissza a melegellenes érveket? Ezek az emberek tipikusan olyanok, hogy ha valaki elmagyarázza nekik, hogy bizony nem úgy van, ahogy ők gondolják, akkor meg szimplán rávágják, hogy "akkor is rendellenes" és a vita le van zárva.

Akit nem érdekel a téma, nem is tud róla szinte semmit, az miért pocsékolja az idejét arra, hogy ilyen posztok alá melegeket mocskoló érveket, kijelentéseket írogat?

A véleménynyilvánítás 1 dolog, de az ilyen embereket meggyőzni sem lehet.

Mire jó ez? És nem egy szülőt is láttam már ilyeneket írogatni!

2016. ápr. 6. 09:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
12%

Nem mondtam hogy gyűlölni kell a melegeket. A homofóbia és a gyűlölet azért szerintem nem ugyan az. Viszont a homoszexualitás ettől még nem normális. én csal ennyit mondtam.

"a gondolata is borzasztana, hogy lánnyal legyél együtt."

Tehát a melegeknek szabad borzadniuk egy lánytól de ha a férfi borzad el az már homofóbia? ;)

Amúgy lehet biszex vagyok, sosem címkéztem magam... Jelenleg normális az életem és szép jövő áll előttem. A fiúról aki nagyon tetszett pedig nem tudom ezt megmondani. Ő látod lehet hogy teljesen meleg... Soha nem volt barátnője de együtt megy shoppingolni a csajokkal :D ezen felül soha nem akar csajozni és ha minden igaz, bár a forrás egy pletykafészek... de be is vallotta elvileg neki...

na mind egy bocsi , túl sokat szólt ez már rólam és nem erről szól a kérdés. elnézést h raboltam az időtöket :)

halihó

2016. ápr. 6. 14:52
 22/40 anonim ***** válasza:
17%

"Mit keres ebben a kategóriában heteró, miért válaszol meleg kérdésekre?"

Ez az oldal szexualitástól függetlenül népszerű arra, hogy rengeteg ember nem a kérdezőnek segíteni akar, hanem csak beböfögni a véleményét.

Pl valaki megkérdezi hogyan tudná eltitkolni a felesége elől hogy megcsalja. Akkor nem a segítőkész válaszok jönnek a segítő tippekkel, hanem az emberek okádják oda a véleményüket, hogy az milyen rossz dolog szerintük.

Az vesse az első követ, aki még sosem csinált olyat, hogy ahelyett hogy a kérdező számára hasznos választ írt volna valahova, csak odaböfögött valami egyáltalán nem segítő szándékú saját véleményt, hogy a kérdező milyen rossz ember vagy hogy meg kellene változnia.

2016. ápr. 6. 15:00
 23/40 anonim ***** válasza:
27%

Az én véleményem szerint minden ami a természetben fellelhető az természetes. A vírusok amik persze nem lettek kikísérletezve természetesek.

Egy homosexuális vagy egy leszbikus ember is normális. A normalitást nem abban kellene mérni, hogy mit szeret. Lesarkíthatjuk annyira, hogyha te a piros pólót szereted akkor nem vagy normális mert más nem hord olyat.

"mert azért lássuk be, egy férfinek igen is a nő a párja"

Felvetült az is, hogy egy férfinek egy nő a párja. Beszéljünk itt a lelki társakról, nem biztos, hogy egy férfinek csak egy nő lehet a lelki társa. Az is hangoztatjuk, hogy valaki csak rád vár a világon. Lehet az a valaki ugyan olyan nemű mint te. Az egyetlen kivethetni valóval sem rendelkező szexuális beállítottság a Pánszexualitás. Ezek az emberek tényleg a másik lelkébe szeretnek bele, vagy ott van még a Demiszexuális ember aki csak olyan emberhez vonzódik szexuálisan akivel mély érzelmi kapcsolatot alakított ki.

"Tehát a melegeknek szabad borzadniuk egy lánytól de ha a férfi borzad el az már homofóbia? ;)"

A homoszexuális férfiaknak köztudottan több lány barátjuk van. A borzadásuk kizárólag szexuális jellegű és nem ócsároljuk őket stb attól, hogy nők. Mindenkinek megvan a joga, hogy valami ne preferáljon, de ne ócsárolja és ne kövessen el ellene semmiféle atrocitást.

Azt, hogy mi normális és mi nem belénk nevelik pl: nem normális embert ölni, lopni stb. de az sem éppen normális, hogy elítélsz, ócsárolsz vagy bántalmazol egy olyan embert aki nem tehet arról ami. Ez olyan dolog, hogy csúfolsz, leköpsz, megversz egy szellemi sérültet vagy egy bénát vagy akárkit. Ezekről a dolgokról ők és mi sem tehetünk. Azzal, hogy elfogadod még nem leszel rossz ember és semmilyen hátrányt nem jelent számodra.

"Minden normális emberben ott van egy bizonyos gát a homoszexualitás felé. ha nem lenne, nem éltük volna túl sok ezer évet.... "

Azt a bizonyos gátat a gének táplálták beléd. A gát kb annyit jelent, hogy te férfi létedre nem izgulsz fel egy másik férfira. A homoszexuálisoknál ez a gát nem engedi, hogy felizguljon egy nőre. A leszbikusoknál, hogy férfira míg a biszexuálisokban ez a gát nincs. Ezzel a gáttal születünk és kész. Ezzel a gáttal nem csak a heteroszexuálisak rendelkeznek. Ezt a gátad a természettől kapjuk a többit pedig eltanuljuk pl. ne ölj, ne lopj stb. Valakiknek sikerül áttörni a gátakat míg valakiknek nem.

Azzal, hogy utálkozunk nem érünk el semmit. Túl nagy kérés lenne a békés együttélés?

19/Feminin/Passzív

2016. ápr. 6. 17:28
 24/40 anonim ***** válasza:
25%
Én sehol nem ócsároltam, bántottam vagy szídtam a melegeket... miért akarod ezeket a számba adni amikor sehol nem mondtam? Tisztában vagy egyáltalán ezekkel a fogalmakkal? Attól hogy más véleményen vagyunk az még nem jelenti azt hogy én mocskolódom...
2016. ápr. 6. 18:03
 25/40 anonim ***** válasza:

Én nem rólad beszéltem csak általánosítottam. Elnézést kérek ha magadra vetted, nem állt szándékomban megbántani téged.

19/Feminin/Passzív

2016. ápr. 6. 18:33
 26/40 anonim ***** válasza:
9%

Na már most, ha ti lenyeletitek a heterókkal a ti véleményeteket, akkor jogosan mi is veletek.

Ja és ezen vergődtök, hogy jajj mert ezzel jövünk mindig, hogy nem természetes, nincs mellette érvelés...

Mi az büdös fene nem elég érv azon, hogy nem természetes?

Ne a műanyag tárgyakkal gyertek, azok nem élőlények, hanem használati eszközök, azok nem kefélnek egymással.

Két pasi ha rakosgatja egymást az nektek természetes?

Két pasi aktusából meg tud foganni egy gyerek? Nem!!!!

Egyenlőre az tekinthető természetesnek, ami az evolúciót segíti, a fajfenntartást vagy ahogy jobban hangzik, maradjunk ennyiben drágaságok! 23L

2016. ápr. 6. 18:39
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szabad a melegeknek borzadniuk egy lánytól. És nem is ezt írtam. Kérlek, ne csúsztass. Azt írtam, hogy borzadnak attól a gondolattól, hogy nővel legyenek együtt. Pont úgy, mint egy hetero borzad attól, hogy egy saját neművel lépjen szexuális kapcsolatba, de ez nem azt jelenti, hogy ne fogadná el, hogy vannak olyanok, akik meg a saját nemükhöz vonzódnak, és ettől ők semmivel sem rosszabbak, mint bárki más.
2016. ápr. 6. 18:52
 28/40 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez egy lerágott csont. Kár erről vitázni, persze ez az a téma amiről mindenkinek megvan a véleménye, de a többség egyébként nem foglalkozik vele. Nekem ez az egész ,,harc" olyan mintha két kicsi, de szélsőséges csoport küzdene, hogy kinek nagyobb a...

Igen, a homoszexualitás, nem átlagos, az érdekessége viszont, hogy pont biológiai értelemben normális (hisz az adott egyének lehet gyereke), szociológia értelemben meg mindenki maga döntse el.

Egyébként meg már csak azért felesleges ez a folyamatos vita mert a társadalom hozzáállását ez befolyásolja a legkevésbé. Nyugaton (ahol ez már abszolút támogatottságot élvez) a politikai baloldal, médiaszemélyiségek, közszereplők, ,,celebek", művészek, és a populáris kultúra (filmek, zenék, divat stb.) kiállása az LMBT közösségek mellett hatott a leginkább és érte el, hogy az amerikaiak 60-65%-a és a nyugat-európaiak 70-80%-a támogassa a meleg jogokat.

Szóval ha rám hallgatok nem fogtok vitázni, időpocsékolás, már most is fele-fele arányban vannak Magyarországon a támogatók és ellenzők (a jogok tekintetében) és nem adok 10 évet az országnak, hogy a támogatók irányába billenjen a mérleg. Ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, ez van, viszont ezért egymás torkának esni szerintem kapitális baromság.

2016. ápr. 6. 19:45
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

28-as, nem természetes megtermékenyítési mód az, hogy lombikban összehoznak egy embriót.

A természetes megtermékenyítés méhen belül történik.

Van olyan a férfiaknak? Meg tudják egymást termékenyíteni?

Akkor miért is beszélsz természetes állapotról?

2016. ápr. 6. 19:58
 30/40 anonim ***** válasza:
75%
Miért baj hogy két férfi vagy két nő nem tud gyereket nemzeni? Nem elég már ez a 7 milliárd ember a Földön? :)
2016. ápr. 6. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!