Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan birkóztok meg ezzel?
Én ugyan hetero vagyok, de szerintem, úgy birkózhatsz meg ezzel, hogy arra gondolsz, hogy mindenki számára van valaki. Én ugyan így voltam egyszer mint te, csak egyik lány sem szeretett, legalábbis így éreztem 17 éves koromig, majd egyetemen megismerkedtem egy lánnyal, és ő a mindennem. 8 éve vagyunk együtt, és soha senki mással nem feküdtem le.
HIDD EL. MINDENKINEK LESZ VALAKIJE. NEKED IS
Ez aranyos, és gratulálok! :)
Tudom, tudom, pozitív hozzáállás. Csak ha látod az illetőt, és még kedves is veled, esetleg kedvel, akkor nehéz túllépni ezen.
Amúgy első, heteró fiúk mindenhol vannak, és én vagyok egy olyan reménytelenül romantikus, hogy egy véletlen folytán, nem keresve akarom megismerni a leendő párom (előben).
Most így belegondoltam, hogy lehet neked is van egy fiú ismerősöd utolsó, akinek tetszel, vagy szerelmes beléd. :/
Hali! Én azt tudnám javasolni hogy hasonló "típusú" emberekkel ismerkedj össze (járj el többet lehetőleg velük) és akkor már magától fog menni :) ők majd bemutatnak ennek annak és ne aggódj a hasonlatos emberek megtalálják egymást ^~^ (saját tapasztalat:D)
17/l/bi
Hát én is tudom milyen minden nap előfordul velem.Sőt mér szerelmes is voltam heteroba jó sokáig...
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!