Van koztetek olyan, aki erosen izzad? Ha igen, hogyan birkoztok meg ezzel a problemaval?
Van egy ilyen gyógyszertári dolog ami nagyon jó volt nekem a neve Solutio Antisudorica.
L/17
Én is solutio antisudoricát használok. Egyáltalán nem izzadok!
Viszont ha veszel ilyet, ne ijedj meg, ha az első héten felkenés után eszméletlenül viszketsz tőle! Én aludni sem tudtam.. Könnyebb úgy, ha bevizezed a vattapamacsot mielőtt rárakod ezt és felkened.
16/L
Nem használok izzadásgátlót, amióta sportolok, beállt az izzadási egyensúlyom, egy bizonyos szint után már nem tudsz többet izzadni és maga az izzadás is egy idő után elmúlik, megszünik.
Megváltozik a tested hő toleranciája, meg nem kell túlöltözni.
19:50 vagyok
Hát én hiába sportolok napi 2 órát, ugyanúgy izzadok nyáron, én képtelen vagyok elviselni a 17 foknál melegebbet. Nyáron csak klíma- és vízközelben tudok meglenni.
Kéretik nem nevetni!
A hónaljat be kell nedvesíteni és kb. 1/4 kávéskanálnyi szódabikarbónával bekenni. Izzadsz, de nem vagy büdös.
Marha sokra megy azzal, hogy nem büdös, mikor a hónalja alatt szó szerint egy tócsa van...
Én sosem voltam büdös ha izzadtam, mások se érezték, csak a pulcsit nem mertem levenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!