Nagyon izzadós vagyok, már mindent kipróbáltam, mégsem lett jobb, hová, kihez fordulhatok ezzel a problémával?
Iszonyúan tudok izzadni, a hónaljam szinte mindig, de ahogy kicsit melegebb lesz, vagy sietek, rohanásban vagyok a derekam, hátam, nyakam, arcom is izzad. Baromi kellemetlen tud lenni, ha nyáron a tűző nap után bemegyek egy boltba, és folyik a víz az arcomról, ruhámról. Egy csomó dezodort, testpermetet kipróbáltam, mégsem használt semmit. Van némi súlyfeleslegem, de fogytam az elmúlt fél év alatt 13 kg-t. Ettől sem változott semmi. Kb a tinikori változásoknál alakult ki, de sajnos azóta is megmaradt, sőt szerintem a verejtékezés mértéke nem csökkent, inkább nő. Jön a jó idő, előre rettegek, hogy mit fognak rólam gondolni az emberek.
Van erre valami megoldás? Utalhat bármiféle egészségügyi problémára? Ha igen, milyen orvoshoz fordulhatnék ezzel?
22L
ha így áll a helyzet, lehet mégis neki kell vágni egy orvosi vizsgálatnak.házidokitól egy laborbeutaló,hormonszintre is. aztán utána lehet, hogy
megfelelő szakorvoshoz küld.
nagyon megértelek,remélem sikerül megoldást találnod.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!