Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3honapos babám hányik, déletot...

3honapos babám hányik, déletott kiprobáltam nála a tápot, mivel kezd kevesebb lenni a tejem, és azota minden szopizás után hányik! Azert mert nem birja atápot? Mit csinaljak vele h jobb legyen neki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
ne adj neki tápot, és vidd el orvoshoz.
2010. dec. 9. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Szoptass és fejj rendesen, akkor nem lesz kevesebb a tejed, legyen rendben a táplálkozásod.

Menj orvoshoz a hányó babával, mert nagyon hamar kiszáradnak.

Majd 5-6 hónap után, vagy egy év után próbálkozz újra a műszarral.

2010. dec. 9. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hagyd abba a tápszeradást és vidd mielőbb dokihoz. Valószínű másik tápszer fog ízleni neki, de azt is csak doki tudja felírni. Tápi helyett szoptasd, amennyit csak tudod.
2010. dec. 9. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

nem adsz neki túl sok tápot? nem lehet, hogy csak bukik?

amúgy 3 hónaposan én is azt hittem, hogy kevés a tejem, de a babáknak van egy nöövekedési ugrása olyankor, csak azért tűnt úgy. két napig pánikoltam, de mára már helyre állt a rend, van tejci bőven, csak sokat kell mellretenni a picit és neked is lesz több! ne adj tápszert, ha nem muszáj.

4 hónapos baba anyukája

2010. dec. 9. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

A védőnődet azért kicsit megráznám, hogy a fogaskerekei helyrerázódjanak!

Amit itt eddig olvastál, azt neki mind el kellett volna mondania!

2010. dec. 9. 20:29
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszok!most eloszor adtam neki tápot,amugy szoptatom,de azt hiszem h jo is h kiprobaltam!
2010. dec. 9. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak bukik a babád. Ha sokat eszik, könnyen előfordul. Léteznek AR tápszerek, amiket nem buknak vissza, vagy csak nagyon minimálisan.
2010. dec. 9. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!