Szerintetek melyik jobb a tus v a filc? Ma vettem egy filceset és miután kiprobáltam ugynéztem ki mintha rengett volna a föld miközben kihuztam a szemem kicsit hullámos lett ill vastagnak találtam. Melyik márka a jó
Figyelt kérdés
TUS VAGY FILC2011. szept. 1. 18:49
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek más a jó, kinek melyiket egyszerűbb használni... Énis a tust szeretem, a hagyományos hosszú ecsetes verziót, de van aki meg azzal nem boldogul...
Ezekben szerintem amúgy nem sokat számít a márka, én az olcsóbbakat szoktam venni, és szép egyenletes, nem pereg le, ennél többet nem tudom mit várhatnék még. Volt olyan, hogy ajándékba kaptam lorealt, maybelline-t, de azokról is csak ugyanezt mondhatom, az is jó volt, de ha nekem jó az olcsóbb is, akkor nyilván azt fogom megvenni magamnak. Nem tudtam jelentős különbséget felfedezni közöttük...
2/3 anonim válasza:
én azselére szavazok kihúzóecsettel felvíve. tudom ez az opció nem volt a kérdésben, de ez is ugyanazt a célt szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!