Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok már így ezzel?
Figyelt kérdés
ha elkezdek beszélni egy fiúval a második vagy jobbik esteben harmadik kérdése az, hogy küldesz képet a farkadról? megdöbbentő számomra, hogy esetleg nem is arra kiváncsi, hogy hogyan nézek ki hanem egyből a farkam érdekli és elsozmorító számomra hogy az érzelmek kezdenek nagy a háttérbe szorulni :(2016. márc. 19. 18:33
2/16 anonim válasza:
En bi vagyok de jah.. Sok csaj ugyan ezt csinalja es a pasik is...
17F
3/16 A kérdező kommentje:
komolyan aozn aggodok, hogy hogyan kapok majd egy partnert akinek komolyan fontos vagyok..
2016. márc. 19. 18:58
4/16 anonim válasza:
Mint mondtam bi vagyok es sajnos a legtobb meleg pasit csak a szex érdekli... Gondolom te közösen akarsz főzni biciklizni meg hasonlok 😁
5/16 A kérdező kommentje:
hat igen jo persze a szex is kell de beteges hogy sokakat csak az erdekli es ugygondolom nem lennek egy unalmas partner szeretem az orult dolgokat na es meg nagyokat inni meg bulizni
2016. márc. 19. 19:06
6/16 anonim válasza:
Mert ez a net! En is szeretem a masikat megismerni de a sex is izgi!
7/16 A kérdező kommentje:
ez nem csak a neten van
2016. márc. 19. 19:50
8/16 anonim válasza:
Ha fogod magad és körülnézel az interneten a meleg többsége sajnos ilyen. Felnézel egy társkeresőre és a képen ott virít a pénisze vagy az ánusza. Hamarabb tudja meg az ember hogy mekkora az illető pénisze mint, hogy hogyan néz ki. Ezeket az dolgokat mélységesen elítélem és erkölcstelennek tartom és csak sajnálni tudom őket. Tartogassuk az intim dolgokat az együttlétekre és ne tegyük közszemlére.
19/Feminin/P
9/16 anonim válasza:
kicsit kiábrándító. de muszáj alkalmazkodni. 16f
10/16 A kérdező kommentje:
hat en nem alkalmazkodok ehez
2016. márc. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!