Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én vagyok már így ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok már így ezzel?

Figyelt kérdés
ha elkezdek beszélni egy fiúval a második vagy jobbik esteben harmadik kérdése az, hogy küldesz képet a farkadról? megdöbbentő számomra, hogy esetleg nem is arra kiváncsi, hogy hogyan nézek ki hanem egyből a farkam érdekli és elsozmorító számomra hogy az érzelmek kezdenek nagy a háttérbe szorulni :(

2016. márc. 19. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos melegek többsége tényleg ilyen, legtöbbjüknek csak a szex fontos, és sajnos mi, akik nem (csak) a szexpartnert, hanem a társat keressük alig találunk egymásra. Én aggódom is emiatt, hogy esetleg egyedül maradok, mert nem találom meg a társamat. :/ 17/f
2016. márc. 19. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért már az elején lehet tisztázni, hogy ki mit keres. Velem nagyon ritkán fordult csak elő, hogy valaki randizni akart volna, de mégis küldött volna képet a farkáról. Csak azok szoktak, akik szexet keresnek.

20/F

2016. márc. 20. 00:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
neten én is sokáig keresgéltem de igazatok van a legtöbb srácot csak a méretem érdekelte . 19/f
2016. márc. 20. 07:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a probléma inkább az, hogy „társ”keresőn az emberek (meleg vagy sem) szexpartnert keresnek, nem pedig... társat. Legalább is a legtöbb helyen a legtöbb ember.

Ezzel nincs semmi gond, csak hasonlóan hozzád, én sem tudom, hogy akkor igazából hogy keressen az ember olyan valakit, aki nem dugócimborát akar. Mármint azzal nincs baj, sőt, az is jó, ha valaki szexuálisan fel tudja izgatni az embert meg minden. Csak ha valaki éppen nem azt keres, hát na.

Nekem eddig mindig barátok nőttek tovább partnerré, igazából nehéz is elképzelnem, milyen az, hogy valakivel csak úgy leül az ember egyszer valahol aztán össze is jönnek (és nem csak szexelni...)

2016. márc. 23. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
U.i.: 17 évesen még azért ne aggódjatok, tök felesleges azon parázni, hogy nem kelletek senkinek – legalább titeket még nem néz senki öregnek, mint egy 30 vagy 40 feletti szinglit.
2016. márc. 23. 22:10
 16/16 A kérdező kommentje:
mondjuk ez a tarskeresos nekem se jon be igy neten de nem csak a netrol van szo ha elmegyek egy melegklubba egy ido utan a masik mar a farkam fele nyul es en ilyenkor sozktam ellokni magamtol :D es mas hely ismerkedesre nem nagyon van :\
2016. márc. 24. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!