Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok már így ezzel?
Szerintem azért már az elején lehet tisztázni, hogy ki mit keres. Velem nagyon ritkán fordult csak elő, hogy valaki randizni akart volna, de mégis küldött volna képet a farkáról. Csak azok szoktak, akik szexet keresnek.
20/F
Szerintem a probléma inkább az, hogy „társ”keresőn az emberek (meleg vagy sem) szexpartnert keresnek, nem pedig... társat. Legalább is a legtöbb helyen a legtöbb ember.
Ezzel nincs semmi gond, csak hasonlóan hozzád, én sem tudom, hogy akkor igazából hogy keressen az ember olyan valakit, aki nem dugócimborát akar. Mármint azzal nincs baj, sőt, az is jó, ha valaki szexuálisan fel tudja izgatni az embert meg minden. Csak ha valaki éppen nem azt keres, hát na.
Nekem eddig mindig barátok nőttek tovább partnerré, igazából nehéz is elképzelnem, milyen az, hogy valakivel csak úgy leül az ember egyszer valahol aztán össze is jönnek (és nem csak szexelni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!