Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek baj? Más is van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy minden nap sukban tonanóra előtt mikor öltözünk én mindig lassan öltözök ill. figyelem a többi fiut ahogy öltözik hogy hátha látok valamit(pl. Ma is az egyik fiu aki melletem ülve öltözött ahogy emelte a lábát pont rá láttam a golyóira) es ez nekem nagyon tetszik..

Szerintetek baj hogy nézem őket?

Van más meleg/biszex fiu aki szintén szokott ilyeneket csinálni? Leírnátok 2-3 dolgot hogy mit,hogy láttatok és hogy mennyire tetszett?

Kort és beállítottságot is írjatok(meleg,bi)

2016. jan. 19. 16:36
 1/7 A kérdező kommentje:
*suliban
2016. jan. 19. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Nincs ezzel baj, sok tini srácban van kíváncsiság, ilyenkor érsz, és természetes, hogy "keresed a helyed" :) Én ugyanígy "leskelődtem" annak idején, szóval nincs ezzel gond :)

Ha van bármi kérdésed, nyugodtan írhatsz privit is! :)

26f/bi

2016. jan. 19. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy baj. :D Én gimiben ugyanezt csináltam, viszont most már egyetemen nem, mivel nincs tesi órám. :D Nekem mindig a szexi, feszülős boxeralsó tetszett a srácokon. :) 20/f (meleg, passzív)
2016. jan. 19. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Ritka volt, ha ilyet tettem anno, de azért 1x-2x előfordult!:) 19/F
2016. jan. 19. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Én egyszer ki is vertem mikor egyedül maradtam :D

Volt egy nagyon jó seggű osztálytársam általánosban,róla fantáziáltam.

21/bi/F

2016. jan. 19. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk gyakoriak voltak a zuhanyzások is, ha nagyon kifulladtunk, és belefért gyors az időbe. Szóval mondhatni láttam én már mindent :D Persze én is végignéztem egy-két srácon, mert miért ne. Nem baj, hogy te is ezt teszed:)

22/F (meleg, aktív)

2016. jan. 20. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Vouyerizmusnak hivják, és sok emberrel van így. Én személy szerint undorodom a nyilvános öltözőktől, és a heteró srácokhoz se vonzódom túlzottan.
2016. jan. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!